nekāds glezniecības fans neesmu svilpo Dace Lielā - džungļu karaliene.
Nu tā bilde ir oki. Bet es nebildēju šās gleznas vietu interjērā. Tur nu nebija, ko pielikt, ko atņemt. Vnk īstā bilde (glezna) īstajā vietā. Super saskaņojās ar caur logu redzamajā dabas vīzijā. Perfekti.... p.s. dabūja arī to kilogramu.
Jautājums par glābšanas riņķiem (pakavs) Vai viņi atšķiras pēc izmēriem,atcerējos ka jāiegādājas :)Bet vajadzīgs protams pēc iespējas mazāks.nekur nevaru atrast izmērus,bet laikam jau visiem viens standarts :svilpo: Varbūt viņiem pildījums atšķiras ir vieglāki vai smagāki ???
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Nu pakavs viennozīmīgi ērtāks, jo mazāk vietas aizņem. Vai viņiem dažādi izmēri, to nezinu :)
Man gleznas patīk tikai dabīgās. Piemēram kur mākslinieki redz rozā debesis un lillā kokus, tur man šķiet, ka viņš bija bik saostījies krāsu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man gleznas patīk tikai dabīgās. Piemēram kur mākslinieki redz rozā debesis un lillā kokus, tur man šķiet, ka viņš bija bik saostījies krāsu
Aigar, man nebija atļaujas visu gleznu fočēt, tāpēc nobildēju tik 6x9 cm gabaliņu ar autores parakstu. Glezna ir krietni lielāka. Un tā glezna ir tāda, kuru es noteikti vēlētos savā īpašumā, lai varētu katru dienu aplūkot. Bet....liela māksla ir liela māksla. Un lielai mākslai piestāv adekvāta samaksa par ieguldītajām nervu stīgām.
Piedāvājam šuhera pakalpojumus grupām virs 10 cilvēku. Drīkst ķert ,griezt gabalos, aizķert aiz nepareizām vietām, uzglabāt kolektīvajos tīkliņos, pārdot, u.c. Samaksa-puse no lic. mak. cenas. Liela pieredze, individuāla pieeja, elastīgs darba grafiks. Darbībā tiek izmantoti jaunākās tehnoloģijas -video, audio, vilku bedres, droni. tel. Bauska, aiz stūra
Boroda. Labs. :) MN nepatīk tas, ka ir liegums copei no laivas. Stinšu cope dēļ tā šogad izpaliek. Nav man saprotams-kāpēc "makšķernieku pārstāvji" copmaņus velk uz mazohismu-visu ko nevar izkontrolēt aizliegt, vai ari ieviest LM. MN ir paredzēti makšķerniekiem nevis brakaniem. Ar brakaniem lai cīnās attiecīgās iestādes. Tamdēļ jau nav jāpieņem NESAKARĪGI mn.
MN nepatīk tas, ka ir liegums copei no laivas. Stinšu cope dēļ tā šogad izpaliek. Nav man saprotams-kāpēc "makšķernieku pārstāvji" copmaņus velk uz mazohismu-visu ko nevar izkontrolēt aizliegt, vai ari ieviest LM. MN ir paredzēti makšķerniekiem nevis brakaniem. Ar brakaniem lai cīnās attiecīgās iestādes. Tamdēļ jau nav jāpieņem NESAKARĪGI mn.
Urmaas, man ir sajūta, ka nesakarīga ir galva, tobiš visas ministērijas... Negribu vairs nekur iedziļināties, jo tāpat nespēju neko mainīt. Labāk pasaudzēšu pēdējās nervu paliekas...
Tak gandrīz visās jomās valstī ir bardaks, kāpēc lai makšķerēšanas jautājumos būtu savādāk.....
Tie gurķi vakar laikam nebija īsti labi, šodien galva tāda pasmaga