Mļin, izmeta no darba, teica - navajag aplipināt visu kantori... tā nu dabūju slimības lapu uz nedēļu. :( Tagad uz siltām tējiņām jāpadzīvo. :( Tikko noliku ričuku ziemas guļā un iekāpu sabiedriskajā transportā tā sākās...
Tas tāpēc ka vairs nelien uz ledus,būtu norūdījies un nebūtu nekādu vīrusu
Tā viņš ir. Kurš ziemā necopē, tam jāslimo! Vēl šo var attiecināt uz pilnīgākiem atturībniekiem!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ja, godīgi, tad pietrūkst sava auto, lai brauktu uz copi. Bija biezi gadi,kad auto nebija problēma, bet tagad... neskatoties uz nosacīti lielo vidējo algu, mīnuss obligātie maksājumi, nekas no auto nesanāk. Pikšķerēm un feeder barībai pietiek, bet ja pat atmestu pīpīšanu - paciņa 5 dienās, nekādu uzkrājumi nerodās. Dzīvot var, normāli. Arī īrētā dzīvoklī. Copēt nevar. Auto prasa arī apkopi. Esmu gatavs kādam uz astes uzsēsties. Par absolūti godīgu ciparu, bet... katram tak savi laiki, maršruti... Esmu dziļās pārdomās. Pirkt kaut ko ripojošu par štuku eiro? Uz vienu copes reizi....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bijām ar Jutrix patīrīt garāžas jumtu, lai kūstot netek iekšā. Tur bišk jumts jāpielabo.
A varbūt lētāk nopirkt normālu garāžu ,bez jumta,lai nebūtu jātīra ::)Varērtu no vecās garāžas uzmeistarot jaunu lielu vikingu laivu :)ar Jutrihu purngalā kā iekšējo ūdeņu iekarotāju ,ar saukli šis viss ir mans
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…