Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Hmmm...man kaut kā sanāk gandrīz katru vakaru pirms miedziņa vienu pudelīti likvidēt. Bet bez debiliem eksperimentiem Viens no LV manuprāt labākā sešinieka aiziet lejā gan
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Man gandrīz pēc katras šoferēšanas maiņas sanāk dažus aliņus izdzert. Kaut kā palīdz organismam atslābināties un ātrāk iemigt. Vispār man alus garšo! Reizēm gan paeksperimentēju arī, bet neko dižu neesmu ar tiem eksperimentiem atradis
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šovakar jau pavēls, bet Zivnieka piektdienas saukli vēl neesmu lasījis
šamais būs pamainījis savus tradicionālos ieradumus:))
Gan jau, vnk neatskaitījās. Īstenībā dzēra un p**ās kā traks!
Gan jau, vnk neatskaitījās. Īstenībā dzēra un p**ās kā traks!
Loģiski, ka Šodien knapi kustu :D Bet vakar biju Engurē un noķēru zivis Nebija daudz, bet ko noāsties pietiksies. Bonusiņš bija izcils rudulis, kas metra dziļumā uztaisīja smuku jautrībiņu. 2 līdakas mani piekāsa, un kaut kā tā.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Nu ta jau normāla cope bijusi. Bet rudulis gan nav nekāds bonuss Kaut gan. Pretojās cienīgi, tas nu ir!