[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
je6kaDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 01:00 | Ziņa # 8881
Savējais
Grupa: Savējie
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
pabūt kopā stundas 4

svilpo A kam Jums tas brauciens? :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 08:35 | Ziņa # 8882
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Kad plāno? Pa četrpaku alus 3 cilvēkus varu uz sava borta paņemt un 4 stundu līkumu izmest....

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

martins_Datums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 10:52 | Ziņa # 8883
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote Zivnieks ()
Pa četrpaku alus 3 cilvēkus varu uz sava borta paņemt un 4 stundu līkumu izmest....

ar šitādu taksi, Zivnieks liek noprast, ka tautiskais kuģis būs jāairē pašiem :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 11:28 | Ziņa # 8884
Stāstnieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
:D

martins_Datums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 11:38 | Ziņa # 8885
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Quote Boroda ()
Mums jau tikai apskatīt akvatoriju un pabūt kopā stundas 4.

Bet, ja pasākums ar meitenēm, varbūt labāk pirti? :D Varēs ne tikai pabūt kopā, bet arī ciešāk un tuvāk kolēģus iepazīt :D

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 11:39 | Ziņa # 8886
Stāstnieks
Pirms piekrītu vadāt, pasaki tik vecumu kolēģēm...man ar valsts iestādēm un auditoriju tajās ir pieredze :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 17:35 | Ziņa # 8887
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Zivniek, a ko Tu tā par vecumu uztraucies? Tu taču tikai vadāt piedāvājies :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 17:37 | Ziņa # 8888
Stāstnieks
Nu...a h**i vadāt, ja nav pat kur aci piesiet... Ainava apkārt jau tā kā vairāk nekā atskatīta :D

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 17:46 | Ziņa # 8889
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Es var palīdzēt ar vien air
Pielikumi: 1948395.jpg (102.8 Kb)

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 18:00 | Ziņa # 8890
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Zivniek - acis piesien mājās. Tev ir sieva :P
Labi, jau labi, es tik tā ākstos. Sen nav spinis rokās turēts, pēdējās copītes ar gruntenēm sanāca, pilnīgi afigeķ kā gribās ar laiviņu ielaisties un paspiningot, vai pa kādu upīti pabradāt, bet brīvā laika ir, tik cik ir un to pašu laika apstākļi vēl dikti ietekmē raud

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 18:03 | Ziņa # 8891
parcopi
Kāds laiks tevi var ietekmēt ja tu gribi iemērkt?

parcopiDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 18:06 | Ziņa # 8892
Multimakšķernieks
Da nu i nah tādā vējā un lietu braukt ar pūsli ezerā. Pie kam dienas vidū tāpat nekas tur nenotiek. Pa dienas vidu uz dažām stundām varēs uz rudens pusi laisties, bet i ta ne tādos laika apstākļos :)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 18:19 | Ziņa # 8893
parcopi
Sadabūju materiālu krītiņiem,brauc palīgā taisīt jo ar vienu roku nav aršana.

parcopiDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 18:53 | Ziņa # 8894
Multimakšķernieks
Es uz darbu tagad. Atliekam uz citu dienu :)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 30.07.2015, 19:09 | Ziņa # 8895
Vīrs ar pieredzi
Komentāri: 1749
Reputācija: 22
Paldies, Zivniek, par dāsno piedāvājumu. Meitenes izdomāja, ka ir pietiekoši sportiskas un airēsies ar kanoe (ja izdosies noīrēt domātajā dienā). Tā ka man vienam būs kādu 9-10 meiteņu sabiedrība. :D Es par meitenēm saucu visas darba kolēģītes neatkarīgi no vecuma. :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv