Šodien piektdiena Zivniek, kur tavs standarta plāniņš? Es toties tagad nostrādāšu maiņu līdz sestdienas vakaram un pēc tam man būs laiciņš copei arī dažas dienas
P.S. Šogad kaut kā dikti jau nu reti sanāk. Ķīsī ar laivu laikam kādas 5reizes tik esmu bijis no maija sākot. Uz zandartu divreiz
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
P.S. Šogad kaut kā dikti jau nu reti sanāk. Ķīsī ar laivu laikam kādas 5reizes tik esmu bijis no maija sākot. Uz zandartu divreiz
Tad jau Tu vairāk esi bijis ar laivu kā es. Es kdas 2-3x Daugavā un tikpat jūrā. Pārējās reizes tik pīderēju un ar pludinieci niekojos. Vakar ar govs vīra upē tik 1 brekstis 1,2kg vērtē, viena karūsa 0,8kg un kaudzīte ar voblas izmēra raudām un plinderiem. Tas viss ar pludinieci.
Kaut kas nav kā vajag, ja jau pat Urmaas pludiņo un fīderē
Taisos uz darbu. Ja kādam vajag taksi līdz rītvakaram, tad labprāt ar atlaidēm izvizināšu pavisam svaigā toyotā, zvaniet
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tu gadījuma nestrādā Joker Taxi? Esu kautko tev līdzīgu redzējis,kas mani vizināja.
BalticTaxi. Bet tas nav mans pamatdarbs. Piepelnos jau gandrīz trīs gadus tur
Tas jau gan. Bet var jau piestāt kaut kur krastā un tad laist tālāk
Bezmaz vai neticās, rītdien pat normālu laiku sola.. Ja iepriekšējo braucienu progress turpināsies, tad šoreiz Ķīsī būtu jātrāpās kādam mēra žanītim un ciešamam ašukam.. visas iepriekšējās reizes skaits un izmērs auga, jau bij tuvu mēriem
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!