Zivniek, a ko Tu tā par vecumu uztraucies? Tu taču tikai vadāt piedāvājies
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivniek - acis piesien mājās. Tev ir sieva :P Labi, jau labi, es tik tā ākstos. Sen nav spinis rokās turēts, pēdējās copītes ar gruntenēm sanāca, pilnīgi afigeķ kā gribās ar laiviņu ielaisties un paspiningot, vai pa kādu upīti pabradāt, bet brīvā laika ir, tik cik ir un to pašu laika apstākļi vēl dikti ietekmē
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Da nu i nah tādā vējā un lietu braukt ar pūsli ezerā. Pie kam dienas vidū tāpat nekas tur nenotiek. Pa dienas vidu uz dažām stundām varēs uz rudens pusi laisties, bet i ta ne tādos laika apstākļos
Paldies, Zivniek, par dāsno piedāvājumu. Meitenes izdomāja, ka ir pietiekoši sportiskas un airēsies ar kanoe (ja izdosies noīrēt domātajā dienā). Tā ka man vienam būs kādu 9-10 meiteņu sabiedrība. Es par meitenēm saucu visas darba kolēģītes neatkarīgi no vecuma.