[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 15:45 | Ziņa # 8851
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14105
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Šodien piektdiena Zivniek, kur tavs standarta plāniņš? :D
Es toties tagad nostrādāšu maiņu līdz sestdienas vakaram un pēc tam man būs laiciņš copei arī dažas dienas prieks

P.S. Šogad kaut kā dikti jau nu reti sanāk. Ķīsī ar laivu laikam kādas 5reizes tik esmu bijis no maija sākot. Uz zandartu divreiz :(

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

urmaasDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:08 | Ziņa # 8852
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
P.S. Šogad kaut kā dikti jau nu reti sanāk. Ķīsī ar laivu laikam kādas 5reizes tik esmu bijis no maija sākot. Uz zandartu divreiz

Tad jau Tu vairāk esi bijis ar laivu kā es. :)
Es kdas 2-3x Daugavā un tikpat jūrā. Pārējās reizes tik pīderēju un ar pludinieci niekojos. Vakar ar govs vīra upē tik 1 brekstis 1,2kg vērtē, viena karūsa 0,8kg un kaudzīte ar voblas izmēra raudām un plinderiem. ;) Tas viss ar pludinieci.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:27 | Ziņa # 8853
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Kaut kas nav kā vajag, ja jau pat Urmaas pludiņo un fīderē :D

Taisos uz darbu. Ja kādam vajag taksi līdz rītvakaram, tad labprāt ar atlaidēm izvizināšu pavisam svaigā toyotā, zvaniet ;)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

IesacejsErvīnsDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:32 | Ziņa # 8854
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 109
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Tu gadījuma nestrādā Joker Taxi? Esu kautko tev līdzīgu redzējis,kas mani vizināja. :D

TIGHT LINES!

urmaasDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:32 | Ziņa # 8855
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote parcopi ()
Kaut kas nav kā vajag, ja jau pat Urmaas pludiņo un fīderē

Grilu pūslī daudz nepakūpināsi! :D

parcopiDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:36 | Ziņa # 8856
Multimakšķernieks
Quote IesacejsErvīns ()
Tu gadījuma nestrādā Joker Taxi? Esu kautko tev līdzīgu redzējis,kas mani vizināja.

nene
BalticTaxi. Bet tas nav mans pamatdarbs. Piepelnos jau gandrīz trīs gadus tur :)

parcopiDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:37 | Ziņa # 8857
Multimakšķernieks
Tādu apaļīgu taksistu ar bārdiņu ir daudz :D

parcopiDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:37 | Ziņa # 8858
Multimakšķernieks
Quote urmaas ()
Grilu pūslī daudz nepakūpināsi!

Tas jau gan. Bet var jau piestāt kaut kur krastā un tad laist tālāk :)

IesacejsErvīnsDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 18:43 | Ziņa # 8859
Komentāri: 109
Reputācija: 6
Par aktivitāti Par labu aktivitāti
Ne es vienkārši 4no rīta pasūtija bija tāds līdzigs tev un vislaik pļumpēja Dinamītu...

TIGHT LINES!

sheriffDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 19:10 | Ziņa # 8860
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Es berniba needu , tomatus,burkanus,senes,sipolus, sieru u.t.t.:)Tagad needu tikai papriku un ceptus,varitus sipolus:))Vel esmu atmetis kafijas dzershanu:)

Aigar, taisos drizuma uz LV ,japalur,man tavs numurs ir saglabajies jeb ka:)

je6kaDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 19:15 | Ziņa # 8861
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote sheriff ()
Tagad needu tikai papriku un ceptus,varitus sipolus

Un tu piemirsi olīves :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

martins_Datums: Piektdiena, 24.07.2015, 20:13 | Ziņa # 8862
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Bezmaz vai neticās, rītdien pat normālu laiku sola..
Ja iepriekšējo braucienu progress turpināsies, tad šoreiz Ķīsī būtu jātrāpās kādam mēra žanītim un ciešamam ašukam.. visas iepriekšējās reizes skaits un izmērs auga, jau bij tuvu mēriem :)

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

urmaasDatums: Piektdiena, 24.07.2015, 21:15 | Ziņa # 8863
Quote martins_ ()
Bezmaz vai neticās, rītdien pat normālu laiku sola..

Jāķer to kas ķerās. Tāpēc rīt atkal pludiņš. :)

martins_Datums: Piektdiena, 24.07.2015, 22:15 | Ziņa # 8864
Komentāri: 1478
Reputācija: 18
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs
Nā, es gan turpinās cīņu ar vējdzirnavām ar špini

Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!

sheriffDatums: Sestdiena, 25.07.2015, 14:21 | Ziņa # 8865
Spānis
Komentāri: 359
Reputācija: 0
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Un tu piemirsi olīves

Jaa toch,taas ar needu, no salankas muzhigi lasiju araa:) tagad edu un ja kaulinja vieta vel ir siers,vispar super:)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv