Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es tikmēr šodien uzbūveju 2 maizes klaipus - Ciabatas jeb čabatiņas un saldaja tapa žagariņi, jāatzīst ka abas receptes megināju pirmo reiz, tāpēc ar neziņu gatavoju, sanaks vai nesanāks un tomer esmu apmierinats ar rezultātu... Žagariņi tie jau daudzas mājas ir iecienīti un tiek gatavoti, bet vai maizi paši tik bieži paši cepam? Man tas sagadāja lielu prieku, ka pats majās standarta cepeškrāsnī var patavot maizīti
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Kas tad tas par atvaļinājumu? Īsās bonifācija brīvdienas pat nesanāk. svilpo
Laikam kļūstu par darbaholiķi.... vai arī tjipa kiborgu...nevaru bez darba iztikt, ja diena jāpavada kaut kādās mācībās, tad sūdīgi jūtos, jo darba apjoms nez kāpēc vislaik palielinās un iekšās sēž kaut kas, kas liek visu izdarīt laikā un pēc labākās sirdsapziņas...
Visu naudu nenopelnīsi un neviens darba devējs tev uz pleca par to neuzsitīs.
Nu nauda kā valsts amatpersonai ir fiksēta un tās lielums ir pieejams netā ikvienam. Tur nu neko pielikt, ne atņemt. Bet ne par to ir runa. Sū par naudu, cik ir tik ir. Bet tas darbs iesūc. Tā darbojies (tik intensīvi), kā pēdējā pusgadā neesmu jau ļoti sen, bet... man patīk!