Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Pa taciņiem līkiem, caur krūmiņiem sīkiem, Pie čomakiem eju, lai pielietu seju. Ir dzīve man lillā, kad esmu es pillā Un pillā jei bogu es esmu ik dien'.
Pa drusciņai pivčiks, pa drusciņai vodka, Pa drusciņai vinčiks, pa virsu siļotka. Pa drusciņai spirtiks, pa drusciņai krutka, Jau trešā iet sutka, kad širmis krīt ciet.
Bez mēriņa sava ne dienas man nava Un kā tad lai dzīvo, ja neiemet sīvo? Pat pēdējo latu no ķešas es kratu, Kad nav nekā cita par ko pieri raukt.
Vienalga vai sieva ir resna vai tieva, Kad vajag man dziru, kaut pēdējo šķiru. Man bračkas un draugi, tik tie, kam skan trauki, Kas tirgojot spirtu uz krītiņa dod.
Vai tupu, vai rāpu, bet taciņā trāpu, Uz mājām kad eju, jau pielietu seju. Ar degunu sārtu un puņķainu bārdu, Bez zeķēm un kurpes, bet zolīds arvien.
Boroda, man problēmas ar lapas ielādi, bet pabiju pacepināties šā vai tā, ūdens slapjisilts, bet ar kaut kādiem aļģu kunkuļiem... Rīt citas dabas izpriecas un svētdien jālaiž atkal pie jūr! A cop, pagaidām pie malas... karsts un tā pat neķersies
Man te visādi trakumi bija notikuši. Pagājušo nedēļu biju divu dienu nobraucienā pa upi, par to vēlāk varēs video atskaiti redzēt un pēc tam arī ķibeles sākās ar kompi, tāpēc biju pazudis. Telefonā visi dati no atmiņas kartes pazuda(bija filmēts ar telefonu), laikam nejauši noformatizējās karte. Meklēju progas, kuras atjauno datus. Atradu vairākas. Datus atjaunoju, bet trīs faili bojāti, viens tjipa svarīgs. Meklēju progas, kuras labo bojātus mp4 video failus. Atradu tikai maksas, vai tādas, kas neko nedara Toties instalējot datorā visādas apšaubāmas kvalitātes progas, sarāvu sev kompī miljons vīrusus, no kuriem nevarēja tikt vaļā. Pie kam tik nagli vīrusi, ka tie neļāva par kaspersky uzlikt Karoč izņēmu cietni no portatīvā pieliku citam kompim un noformatizēju, a vēlāk sākās cita figņa. Kā lieku virsū windu, kā tiek līdz vietai, kur jāizvēlas kurā diskā - diskus vispār nerāda Meklēju šo lietu forumos. Krievu forumos atradu diezgan detalizētus vairākus variantus, bet neviens man nederēja Divas dienas nočakarējos, šodien jau atmetu ar roku, bet domāju, ka jāpamēģina palaist tas winda no diska, nevis no fleškas - un viss aizgāja Tūlīt pabeigšu instalēt to kompi, tad arī video samontēšu un karoč būšu atpakaļ ierindā. Pa to laiku arī lapā ir pieteikts jauns zivs rekords, kas jāievieto un pienākusi viena sūdzība, lai izdzēšu vienu lietu, kas neatbilst patiesībai Tādi pīrāgi Toties šitās dienas čakarējoties ar visām šitām tehniskajām lietām esmu ieguvis par gramu vairāk zināšanu, kas var noderēt turpmāk
Cik noprotu bija šausmīgi aktīvs pilnmēness. To man ģimenes ārste pateica. Bik bija sūdzības par veselību, tāpēc aizgāju parunāties. Viņa man ieteica atpūsties un pat gribēja dot slimības lapu, bet nepaņēmu, jo slimības gadījumā Latvijā, vajag iepriekš veidot uzkrājumus... to nu nebiju izdarījis. p.s. Aigar, ja gribi jaunu lētu zilu telti, tad Yiskā atlaide, pa 12.99 ē.
Nupat noķēru saules staru vietā, kur tas neiespīd it kā nekad. Man mājas vienā plauktiņā, kur mētājas visādi sū.. Mirklis bija labi, ja 20 sekunžu garumā.