Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es te tagad piedomāju pie copes "uz dzīvo", bet vai sadomāšos - nezinu. Lieta tāda, ka naktī no 19. uz 20. februāri, laika posmā starp 1:00 un 2:00 man pie pašām mājām notika kāds incidents. Gāju mājās bik iereibis, apkārt neskatījos, mērķis - mājas! Jau pie kāpņu telpas taisu vaļā durvis ar čipu, te baigais blieziens pa galvu ar kaut ko visticamāk plakanu. Es skaļā un ļoti dusmīgā balsī iebļāvos "bļ@@@@@ģ sukas" un griežos lūrēt, kas tur ir. Nezinu, ne cik viņu bija, ne cik veci, tik manīju, ka sprintera cienīgā ātrumā vairāki cilvēki nozuda. Diez vai pat Bolts būtu panācis Visticamāk vilkās man līdz no Fēniksa/Drogu apkaimes. Tur tādi visādi tusē pa naktīm. Man pa laimi nekas, tik punu nelielu uzdauzīja, bet ja būtu izslēguši, tad telefona un maka man vairs toč nebūtu. Spriežot pēc visa atsaldēti pusaudži. Pieauguši cilvēki nāktu no priekšas un, ja vajadzētu un varētu, tad arī izslēgtu, bet ne jau no mugurpuses ar kaut ko un kad neizdodās, tad pa pēdām. Vot i piedomāju, varbūt vajag uztaisīt kādu copīti uz dzīvo, vienīgi man tāda aizdomā, ka viņi "ņi kļuņit". Stulbi, ka pa rajonu tādi atsaldeņi vazājās. Tagad bļin jālūrās apkārt, vai ķivere jāvelk galvā Kompašku jau copītei varētu novākt - Jurka, Briedis, Mārtiņš, es, Oskars Melderis pieteicās....vienīgi šaubos, vai ottreiz līdīs tik lielam virsū. Ja nu vienīgi uz mazāku ēsmu varētu noķert. Bet kurš gribēs būt ēsma un arī pārējiem jābūt kaut kur neredzami blakus, lai ēsma nedabū ciest. Bet nu dusma tajā brīdī parāva baigā. Būtu kāds pa rokai trāpījies, man liekas toč nosistu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Jā, kaut kas interesants!!! Ir dzirdēti visādi varianti Rīgā,bet nekad nebija skāruši man zināmus cilvēkus,es ar piedalos loma ķeršanā. Nav jau tik problemātiski nokļūt līdz tevīm.:) Ēsmai labi noderētu Spridzeklis (tikai nezinu kur pazudis ):D maza ,šustrija un aša ēsma
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Aigar, pa to tavu stāstu. Labi, tevīm paveicās. Vispār jau var ziņot policajiem. Nu man i gadījies tālajos 70-tajos, kad bija gadu 14-15 vecs, arī no pakaļas piezagās tumsā kaut kādi un zvēla pa ķobi, bet netrāpīja, bik gar sānu uz plecu nogāja tas sitiens, es uzmetu aci, ieraudzīju trīs tēviņus, un tad man kājas ieslēdzās... tolaik 60m zem 8 sekundēm izskriet bija nieks... tjipa aizlaidos. Bet kopš tā laika čekoju kur eju, arī naktī, tumsā, lai pamanītu iespējamos draudus. Nu tjipa novērtēju situāciju. Tev jau savs rajons bik jāzin. Un iespējamie draudi. p.s. par to ēsmu - nav slikta doma, bet labāk saskaņot ar policajiem, a to kādam Jurka vai tu iedos iekšās pa smago, nu i pierādi, ka neesi kamielis... Ja kas tad es piedalos un savu vecāko pierunāšu.
Urmaas - pastāsti kas tur ar tiem jaunajiem, viedajiem elektrības skaitītājiem notiekās? Tagad portālos visu laiku sūdzības jālasa
Aigar cilvēki vienmēr par kautko sūdzās. Bet vispār esot tā, ka tos uzstāda, lai ar laiku patēriņu varētu skatīties, attālināti, nepieceļot smaguma centru no krēsla utt. Bet līdz tam vēl "nedaudz" jānogaida. Par patēriņa precizitāti nemācēšu komentēt. Jo itkā sertificēti šamie ir un atbilstot visiem gostiem.
Nu cerams, ka būs ok un 200kw vietā nebūs 800kw, kad tādus uzliks, ja uzliks
Dažam, labam - lai siekala notecētu un rīkle izkalstu Priecīgas!
Es no darba mājup ripodams paņēmu vienu mazītiņo. Tjipa piektdiena, ta jau var. Taisos atvērt, bet tur akcīzes uzlīme ar skoču pielīmēta. Paostīju, pagaršoju. Tjipa normāls baltais. Veikals ar normāls, nav mazā ieskrietuve. Uzlīmēju to marku uz ričuka, lai vairāk spīdekļu.