tālu no patiesības neesi man tur regulāri sanāk ilgstoši uzturēties un vienreiz mūsu kompānijai sariktēja vietējā iedzīvotāja kartes ar kurām cits skats uz braukšanu ar sabiedrisko. man gan tā karte beidzās pagājušo gad, bet aprīlī pagarināšu atkal uz 5 gadiem.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Man prieks, ka mūsējie tiek pārstāvēti visur, tai skaitā Venēcijā. Lai veicas! Jā, biju lasījis par Venēcijas vietējiem, tiem token viss ir super lētāk. Galu galā cik tur ir palikuši vietējie un cik tūristi, kas it kā papildina ienākumus, bet traucē vietējiem ikdienas dzīves ritmu.
Kaut kā nepiefiksēju, ka automātiskā apmaksa ir atcelta. Sēžu svarīgajā seminārā, pienāk īsziņa no LMT, ka nav apmaksāts rēķins, un tikai kā vecam klientam tiek prasīts to nekavējoties izdarīt. Tiku pie kompja apmaksāju. Bet būtu vismaz atsūtījuši sms, ka jauna kārtība no 1.janvāra. Biju palaidis garām. Galva pilna ar citām domām... p.s. Vot tev Eiropas savienības direktīvas...
Venēcijā īstu vietējo paliek ar vien mazāk. Tūristu tur vienmēr bijis dafiga, tas ir normāli. Vietējos biznesus (restorānus, veikalus) pārpērk ķīniešveidīgie un līdz ar to mainās arī apkalpojošais personāls. Ar būvniecību tur nodarbojas krievi, ukraiņi uc postpadomjveidīgie un viņu sievietes nodarbojas ar veļas mazgāšanu un izstabu uzkopšanu. Rožu, lidojošo spīguļu un visādu citādu sūdu dalīšanas/pārdošanas bizness pieder šrilankiešiem, bangladesiešiem un pakistāņiem. Bet somiņas tirgo tikai melnie. Tur viss ir sadalīts un visiem viss skaidrs.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Mlin, šodien tiku nabagāks par 2 zobu tiesu... naudu nerēķinot. Ārsts gan bij foršs, jauns čalis, bet visu izdarīja praktiski bez sāpēm. Beigās ar tamponiem pilnu muti prasu, kad var sākt ēst - šis bik padomā, tad saka, ka pēc nedēļas varot sākt mēģināt. Es aiz smiekliem gandrīz ar tiem tamponiem aizrijos. Ja kādam jārauj zobiņi, tad varu ieteikt. Rīgā, Akmens tilta Pārdaugavas galā.
Pa logu baigi foršs laiks liekas........kamēr neiziet ārā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man šodien kā Zivnieka parakstā - Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!! Vienīgi zobu jau nebija iepriekš, tātad nebija kam pa zem, un tā kā tas notika uz asfalta, tad zeme mutē arī netika. Tikai kārtējo lukturi nolauzu.