Aha, kaut kas iet galīgi greizi. Man jau vēl bļitkošanas kausu vajadzētu sarīkot, bet noturīga ledus ta nav
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu doma jau atkal ir par kādu no Lilastes ezeriem un pašlaik tur ledus arī ir, bet jāskatās kas notiks ar tiem laika apstākļiem. A par pasākuma smukumu - pirmie trīs bija forši, gan jau tāds arī būs šis!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Uz to zelta asari gan nevelk, bet kaut kad sačupoties būtu forši. Šodien atkal vakarpusē gājiens pār Daugavu pie zobdakterītes. Daugavu velk ciet, bet ja atkal tie plusi.... tad čiks no ledus...
Boroda, nu jau vasalāks kā iepriekš. Pat nezinu kā teikt... Pēdējo zivi noķēru ar Zivinieku Klubu kausā Ķīšezerā Oktobrī Ceru, ka sestdien uz ledus uzkāpšu...
Ne par copi jautājums. Kā piebeigt 8windowsu? Viņš jau bija datorā, kādu laiku palietoju un sapratu, ka tomēr 7windows man daudz labāk tīk. Esmu datorus pārisntalējis simtām reižu, bet ar tādu problēmu nebiju saskāties. Bootos salieku visu kā vajag, visas aizsardzības noņemu, startēju 7windu no fleškas un tikko aiziet līdz vietai, kur jāizvēlas kurā diskā gribu rakstīt to windu, tur sākas problēmas. Tur ir tukšums un viņš man neļauj neko ar disku darīt, ne formatizēt, ne dalīt, neko.....viņa vienkārši tur tjipa nav. Herņa kaut kāda. Vienīgais kas nāk prātā ir izņemt to cietni no portatīvā, pievienot citam kompim un noformatizēt naher, lai visa tā aizsardzība pazūd. Vot tev i licencētais winda, kuru nevar novākt
Ne par copi jautājums. Kā piebeigt 8windowsu? Viņš jau bija datorā, kādu laiku palietoju un sapratu, ka tomēr 7windows man daudz labāk tīk. Esmu datorus pārisntalējis simtām reižu, bet ar tādu problēmu nebiju saskāties. Bootos salieku visu kā vajag, visas aizsardzības noņemu, startēju 7windu no fleškas un tikko aiziet līdz vietai, kur jāizvēlas kurā diskā gribu rakstīt to windu, tur sākas problēmas. Tur ir tukšums un viņš man neļauj neko ar disku darīt, ne formatizēt, ne dalīt, neko.....viņa vienkārši tur tjipa nav. Herņa kaut kāda. Vienīgais kas nāk prātā ir izņemt to cietni no portatīvā, pievienot citam kompim un noformatizēt naher, lai visa tā aizsardzība pazūd. Vot tev i licencētais winda, kuru nevar novākt :D
Olte izskatās galīgi apvainojies! Man gan viņa raidījumu ne pārāk patika un viņa pārspīlētā filosofija arī, un ar šito čīkstēšanu un lūpas uzmešanu vēl vairāk par sevi iespaidu sabojāja. Kā naudu un raidlaiku nedabū, tā čīkst uzreiz. Tas ir mans personīgais viedoklis, kaut par citām lietām viņam respekts!
Šodien tiku pie jaunas termoveļas. Gribēju plāno, bet izmērs ne tas - bikses īsiem un apaļīgiem. Bet dabūju jaunu nākošo, biezāko kārtu. Par ļoti labu cipariņu. Tagad priecīgs.