Neatceros, kad tik ilgi neesmu bijis uz copi. Rīt laikam jāaizbrauc špinis vecajā jāpamētā no krasta. Laiks jau ar tāds nekāds, nevar īsti saprast, ko lai pasāk. It kā vajadzētu jau uz ledus rausties, bet ledus nav. Vēdzeļu copei un jūras copei nevaru izbrīvēt laiku, bet no laivas tādā laikā arī negribās.... Atliek spinings no krasta un kaut kur tuvu mājām. Visticamāk rīt to arī izdarīšu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien vēl mani pasaudzēja, uztaisīja zobu bildes ar baigi moderno aparātu. Izdauzīja, izklapēja zobu rindu. Nu uz viena sitiena aš no krēsla izvēlos. Tagad zvanīs, kad galvenā deletētāja būs nedaudz brīva. Rīt, parīt... teica, ka par copi lai uz laiku aizmirstot, apsaldēs vēl un būs sū... , bet es tāpat katru dienu ar ričāgu, šodien gan bik šalli aptinu ap zodu...
To es jau pats mācētu, bet tā jaukā dakterīte tic tikai sev. Nu tas loģiski. Šodien, vellos vienu tomēr izlauza, baigi daudz narkozes salika, tāpēc teica, ka turpinājums sestdien, šodien vairāk nedrīkst....
Biju! 7dien biju! Jāteic, ka katastrofa, lai neteiktu vairāk Mērķis gan bija vairāk asaris, bet varu teikt, ka šķiet šī bija pirmā reize mūžā, kad uz mikrodžiga, pat uz 2collīga tireklīša nesajutu NEVIENU, pat mini asarīša pieskārienu. Ūdenī bijām 2atā no 8iem līdz 15iem!!! Uz diviem pat ne pieskāriena!!!! Bijām šķiet visur - Daugava, Buļļupes gals, ziemas osta, pretējais krasts, Sarkandaugavas stūrīši, Maxima, Zaļais tilts utt...bļin nu pilnīgs kosmoss. Es to norakstītu gan uz to, ka iepriekšējā dienā bija vētra un ūdens līmenis bija uzlecis 1.5 metrus virs normas un pa nakti nokritis atpakaļ. Par žani...kāds pa kādam dabuja, bet nu nakuj tādu copi...principā dzīties apkārt nav nekāda jēga, apstājies kaut kur dziļumā un visu dienu pa 360 grādiem močī apkārt laivai kamēr kāds paņems...ja šādi 1 vai 2us pa dienu dabū, tad priecājies. Man tā nepatīk. It kā ezerā līdaka esot labi ķerama. Nezinu, šodien vēl paklausīšos ko vietējie stāsta un varbūt rītā vēl kur ieslīdēšu, bet nu nav tā, ka baigais prieks
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
VSOP arī tajā dienā bija...viņiem vismaz gudrais eholots palīdzēja nostāties kur kaut kas notiek. Vienu žani pa visiem pacēla. Bet nu...tas galīgi nav rādītājs priekš viņiem
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es to norakstītu gan uz to, ka iepriekšējā dienā bija vētra un ūdens līmenis bija uzlecis 1.5 metrus virs normas
Kā jau parasti ,ja tā lieta neiet ,makšķernieki noliek vainu uz laika apstākļiem un t.t. man liekas Zivniek tu šoreiz piegāji mānekļu kastei ne no tās puses
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…