Ticu, es arī 2 kursus tikko piebeidzu, bet galvu izvēdināt vajag, pat prasās...šonakt gan vētra, kas to zin, kas 7dien vispār notiks, bet ja apstākļi ļaus, tad kādam žanītim prasītos ieknābāt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Jo vairāk iepazīsti cilvēkus, jo vairāk mīli suņus
Reizēm tā ir
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es pabeidzu trešo nedēļu jaunajā darbā. Aizmirsu kurš pravietis, jebšu senlaiku filosofs bija teicis - jo tu vairāk zini, jo tu mazāk zini. Nu un šim teicienam vēl komplektā bija aplis uzzīmēts. Iekšu zinu, ārējo nē. Palielinoties apļa izmēriem, palielinās tas ko zinu, bet tas ko nezinu palielinās vājprātā. Nu man tā pašlaik iet... bet jāiztur.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
A tagad liekas, ka nereālākā inde un nevaru vakaru sagaidīt, plīsiens nāk virsū un kaut kā slikta pašsajūta, vai zinies
Es Boržomi trenēju, lēnām sāk atlaist, bet nogurums tāds, it kā vagonus pa nakti butu krāmējis
Mļin, biju pie zobārsta, rīt atkal jāiet. Pašlaik ir tikts līdz nerviem, rīt tiks līdz saknēm... Drīz varēšu viegli izrunāt vārdus, kuru sastāvā ir daudz š burtu. Tjipa - šau, uš šopi blaukši?