Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es rīt padošos kaut kur Sākumā ķīsītis un piedrāzt to ierobežojumu,jo ledus ir ļoti labs un tad ja nekā, tad aizšausim līdz dzirnezeram vai kaut kur uz to galu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es rīt vēl laikam nē, jo nekas nav sagatavots ziemas copei, bet pirmdien tieši par Lilastes galu ir doma, ka vajag atklāties
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Tas labi. Tad rīt moš uz pāris stundiņām uzlīdīšu uz ledus, bet tā pa īstam tāpat tikai pirmdien atklāšos
Kurš pastāstīs man ar ko viņi īsti atšķiras --- DVD un Blu-ray atskaņotāji Bieži ierakstu diskā šo to no interneta lai skatītos uz lielā TV . Vecais viģiks nojuka ,nelasa vairs paša rakstītos diskus. Jāmeklē jauns pa lēto galu .
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
runā, ka blu-ray beigsies tā arī īsti nesācies. blurejā var ierakstīt vairāk, bet diski ar maksā vairāk. es tiem tā arī neesmu lāgā pieķēries, jo vienreiz saskaros ar baiso problēmu ierakstīt. tad nevarēja bieži sastapt rakstītāju. nu jau varbūt biežāk, bet liekas, ka tā tehnoloģija sprāgst. viss pāriet uz mākoņiem
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Ar saviem mākoņiem Tu J0nim vispār prātu sajauksi J0ni - a kam Tev vispār tie DVD atskaņotāji? Mūsdienīgajiem teļļukiem var flešku ielikt ar filmu gandrīz jebkurā formātā, bet vecākās paaudzes teļļukiem ir iespēja savienot tv ar datoru ar vadu. Izmantot tv kā monitoru un skatīties filmu. Kaut kā tā. Nav īsti jēgas no tiem atskaņotājiem vairs. A, ja gribi glabāt savu filmu kolekciju, to var darīt ārējā cietajā diskā, kuru arī jebkurā brīdī var pieslēgt tv vai datoram
A pēc jautājuma būtības Bluray tjipa ir labāka kvalitāte, aizņem daudz vairāk vietas un ne visas iekārtas to var nolasīt
Mūsdienīgajiem teļļukiem var flešku ielikt ar filmu gandrīz jebkurā formātā, bet vecākās paaudzes teļļukiem ir iespēja savienot tv ar datoru ar vadu. Izmantot tv kā monitoru un skatīties filmu.
Teļuku varētu saukt par mūsdienīgu ja neskatās uz to ka viens no pirmajiem plakanajiem Flešku ielikt nevar tad jau būtu oky. Bet vai var saslēgt ar datoru un izmantot kā monitoru ,nezinu ,diez vai. Kā lai noskaidro ,ja jau varētu ,būtu lieta atrisināta Paldies zinātājiem par ieteikumiem
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…