No rīta uz darbu ripojot ģīmis bik apsala, bet vakars tāds silts izskatās. Ričuks gan palika darbā, jo vajadzēja Dzirciema ielu apmeklēt (stulbais zobs), bet par to lepni ar baltictaxi mājās atripoju. It kā aukstums kritīsies... tad jau Rīgas pilsētas vietas neizdosies apmeklēt tuvākajā nākotnē....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
es reiz pie 0 grādiem 50 km nominu. tad likās, ka čibriks biksēs par lāsteku paliks un nolūzīs...labi, ka pēc 20 km bij iespēja bikšelēs avīzi ielikt, savādāk nemaz nezinu kā finālā būtu noticies....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu šodien no darba normāli atripoju, nebij ne vainas. Ja sāksies sniegs un apledojums, tad gan miers, jo riepas ričukam ir lisinas. Jāmaina, bet nevar jau visas vajadzības uzreiz apmierināt.
Boroda, Tu baigais azbesta vecis- šādā laikā ar velli dragāt!
Nav tik traki, Rīgā vēl daudzi brauc. Un attālums ar nav liels, pa 20 min. tieku galā. Vēl masku neuzliku, bet redzēju, ka daži ar to masku brauc. Bet ar masku man brilles svīst ciet. Var jau bez brillēm,bet tad acis vējā asaro, atkal nav labi.
Šodien bez ričuka, jo bija jādodās uz bodi kartona loksnes iepirkt. Labi, ka tā izdomāju, jo vējā vienā rokā turēt 0.7x1,0m iepakojumu un ar otru stūrēt.... nu gājējiem būtu lieli prieki uz mani paskatīties. Rīt jau noteikti silts būs, tā kā ripināšu atkal.
Nejauši uzzināju, kur lielo lietavu laikā paliek šās puses pilsētas kanalizācija. Daugavā. Parastos laika apstākļos viss oki, bet kad lietus gāž, tad esošai sistēmai pārslodze, nevar visu sagremot un aizsūtīt uz centrālo attīrīšanu...
Tev nu token tā vieta ir zināma. Ieej bing maps, apskaties. Tajā vietā izplūst tie sū, ja ir lielie lieti. p.s. laikam tāpēc tajā labajā atzarā (pēc bildes) brekši jem.
Apmēram jau iebraucu, bet man ar karšu nolasīšanu gadās misēkļi. Atceros tehnikuma laikā sporta spēlu ietvaros, orieniešanās sacensībās mēģināju kursabiedrus pārliecināt, ka tā 100% ir stiga, pa kuru mums jāiet pēc kartes. Velti viņi noticēja. Kontrolpunkta vietā, mēs izgājām kaut kādā motokrosa trasē un pazaudējām diezgan daudz laika. Jāatzīst, ka mani vairāk negribēja klausīt un taisnības labad jāpiebilst, ka toreiz tāpat dabūjām otro vietu starp visiem kursiem gan orientēšanās sportā, gad trešo visās sporta spēlēs. Mans nopelns gan vairāk bija citās disciplīnās