Iesaistījos pasākumā, ka novembris ir ūsu mēnesis. Tas par vīriešu veselību u.t.t. Karoče pirmo reizi mūžā vismaz pāris nedēļas panēsāšu tikai ūsas, kas man īstenībā napatīk un jau tagad izskatos pēc Mario. Bet nu kādu laiciņu piecietīšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iesaistījos pasākumā, ka novembris ir ūsu mēnesis. Tas par vīriešu veselību u.t.t. Karoče pirmo reizi mūžā vismaz pāris nedēļas panēsāšu tikai ūsas, kas man īstenībā napatīk un jau tagad izskatos pēc Mario. Bet nu kādu laiciņu piecietīšu
Interesanta doma! Es arī pamēģināšu! Pēc tam bildes jāieliek.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vispār nesaprotu to traci ar to svēto zivi. Ap šo laiku man šķiet daudzi vienkārši jūk prātā. Daudziem naudas lieta, varbūt tāpēc. Nez kāpēc līdakas tā nesargā un nesajūsminās par to nārstu, vai vienalga par kādām citām zivīm. Gadu no gada brīnos par šo jezgu ap to "Svēto grālu" Kamēr copmaņi cepās, maļiki riskē un ķer, kaimiņi stučī, entuziasti sargā, tikmēr zvejnieki bāž tik maisā atslaukšanām un mierīgi tirgo riņķī. Man šķiet šis jampadracis nekad nebeigsies