Kopš vakar vakara ar nenormālāko caureju cīnos. Nezinu kādu triperi esmu saķēris :(
KĀ LIETOT LINEX Zīdaiņiem un bērniem līdz 2 gadu vecumam: pa vienai kapsulai trīs reizes dienā. 2 - 12 gadus veciem bērniem: pa 1 - 2 kapsulām trīs reizes dienā. Pieaugušajiem un bērniem no 12 gadu vecuma: pa divām kapsulām trīs reizes dienā. Nu izdomā, kādu dozu tev vajag.
To arī lietoju, bet īsti labi vēl nav. Izskatās, ka šodien ieplānotā cope nakrilasj. Baigais nespēks pēc šitām visām mocībām
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Laba mantiņa Nu jau sāk pāriet. Gandrīz divas sutkas miera nebija. Nu jau pat kaut ko ieēst var Un tikko mājās nobliezu četras lielās mušas, atcerējos, ka pēc pēdējās copes baltie mugurenē palikuši. Atvēru - kā tad kastīte vaļā, lielākā daļa kāpuru beigti, bet vēl pāris mušas izlidoja. Piebeidzu tās arī
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Iesaistījos pasākumā, ka novembris ir ūsu mēnesis. Tas par vīriešu veselību u.t.t. Karoče pirmo reizi mūžā vismaz pāris nedēļas panēsāšu tikai ūsas, kas man īstenībā napatīk un jau tagad izskatos pēc Mario. Bet nu kādu laiciņu piecietīšu
Iesaistījos pasākumā, ka novembris ir ūsu mēnesis. Tas par vīriešu veselību u.t.t. Karoče pirmo reizi mūžā vismaz pāris nedēļas panēsāšu tikai ūsas, kas man īstenībā napatīk un jau tagad izskatos pēc Mario. Bet nu kādu laiciņu piecietīšu
Interesanta doma! Es arī pamēģināšu! Pēc tam bildes jāieliek.