Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es šodien biju uz kino. Super - koka koļa, popkorns, filma arī laba - tjipa multene par lidmašīnām - ugunsdzēsējām. Mans mazākais gan vairāk smējās par pirmsfilmas reklāmām, tā ka atkal jātaisās pēc kāda laika jau uz jaunām filmām.
Laimīgais ja , es arī gribu kādu filmu redzēt ir jau padomā 2 starp kurām izvēlēties... Septembrī vajadzētu apmeklēt, bet vai sanāks... svilpo
Nu varu tikai multenes ieteikt. Pirmkārt, dziļa doma apakšā (labais vienmēr uzvar), otrkārt - ir par ko pasmieties, treškārt var apbrīnot jaunākās multeņu tehnoloģijas, ā nu ja - latviskie teksti - mūsu to pašu aktierīšu izpildījumā, nu jau kaut kādu ceturto gadu vismaz. 3D variantu neiesaku - totāla redzes bojāšana
Šorīt braucot uz darbu izliju smuki. Labi, ka fēns darbā, bija ar ko bikses izžāvēt. Autobraucēji galīgi nerespektē riteņbraucējus - jo lielāka peļķe, jo ar lielāku kaifu apšļaksta riteņotāju....
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Mēs ar Anatoliju startējam ārā, šoreiz katrs ar savu laivu