Man ar tām voblām arī neiet Nevar saprast vai karstums pa lielu vai mitrums ???
Nav tik traki tās kuras man iedevi papīrā ietītās, 4 dienas nostāvēja saules pusē uz palodzes un ideālas ne pa mīkstu, ne pa cietu, bet ar sāli gan neesi bremzējis!
Upesvezi, tas jau gan nesmuki ir piespamot visu forumu ar vienu sludinājumu, šeit foruma dalībnieki ir apķērīgi, saprotoši un ienintresēti arī sludinājumos, kuri ievietoti vienā attiecīgā foruma sadaļā nevis 10 foruma nodaļas, kuras attiecīgi ir vērstas uz pa visam citām tēmām... Katrā ziņā ja nu kas, 5 platspīļniekus iemainīšu pret 20 šaurspīļniekiem P.S. Bet ja tā nopietni, kāpēc tāds pieprasījums pēc šiem vēžiem?????
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Aigars izšķirošās balss īpašnieks arbūzu testēšanā iekš bez tabu :))
Jā, baigais arbūzu spečuks ibio
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Maisiņš bija, tikai bez zivīm.....toties ar saldajiem ķiršiem Nesekoju līdz, tieši biju izbrīnīts, ka man nāk virsū divi cilvēki - viens ar kameru, otrs ar diviem šķīvjiem, kur pa gabalam arbūza. Vakar speciāli pats paskatījos kādā sakarā tas viss bija