Uzbarot es noteikti uzbarošu. Būs kārtējā interesantā vieta purva ezerā, kur karūsas esot diezgan padaudz un smukā izmērā. Tad jau redzēs kā veiksies.
Ne asakas! Nepārcenties tik, ezerā nav straume, barība paliks uz vietas. 2-4 apelsīni pietiks, ja vēl, tad ik pēc copes galda tenisa bumbiņa. Tie purva ezeri kādreiz ir interesanti. Sen sen atpakaļ ķēru līdacēnus vienā purvā. Ejam ar kolēģi caur mežu ar spiņiem, pretī nāk sēņotāji. Tie uz mums tā jocīgi noskatījās... :)) bet melnie līdacēni bija un kampa visu, ko iemetām, tikai tas izmērs...
Ne asakas! Nepārcenties tik, ezerā nav straume, barība paliks uz vietas. 2-4 apelsīni pietiks, ja vēl, tad ik pēc copes galda tenisa bumbiņa. Tie purva ezeri kādreiz ir interesanti. Sen sen atpakaļ ķēru līdacēnus vienā purvā. Ejam ar kolēģi caur mežu ar spiņiem, pretī nāk sēņotāji. Tie uz mums tā jocīgi noskatījās... :)) bet melnie līdacēni bija un kampa visu, ko iemetām, tikai tas izmērs...
Pie velna! Es domāju, ka barību taisīšu diezgan minimāli un barošu pa tādām mazām piciņām, jo cik sapratu, tad krasti šupojas un grunts tur nav. Ja laiks nesabojās visu copes prieku, tad gan jau kaut ko dabūšu, pagaidām gāž nenormāli.
Pamazām sāku atjaunot visas kartes. Internetbankas seb un swed jau atbloķēju un jaunas kodu kartes dabūju, bankomāta kartes būs arī drīzumā atjaunotas. Bet tas viss ir figņa - baigi gribās atpūsties un uz copi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man ir maza cerībiņa, ka rīt uz pāris stundām tikšu vakarā, bet ne no laivas. Bet tas tomēr jau ir kaut kas! A vot uz svētdienu jāizdomā kaut kas grandiozs, pirmā brīvdiena augustā!
Zivniek - pirms negaisa parasti līdakas labi ņem, varēsi vēl kādu 10nieci palaist
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt beidzot noskatījos to filmu "ПОРТРЕТ СПИННИНГИСТА". Mani kaut kā neaizķēra. Nu vizinās cilvēks krutā laivā, kaifo no forša copes aprīkojuma.....un? Kur ir tas mesedžs, ko filmas veidotāji gribēja nodod? Tas, ka jālaiž vaļā zivis? Nez, skaisti skati, skaistas zivis, bet vairāk pēc reklāmas rullīša izskatījās. Tā monotonā stāstnieka balss vispār uz miegu pavilka, kurš tikai stāsta cik tas spiningotājs kruts Uzfilmēts smuki, saturs neiecepīja. Biku izbrīnīja tā zivju iecelšana laivā ar spiningu - es šitā esmu divas spices spinim salauzis, vairs tā nedaru Laikam spininga cenā slēpjas tas nelūšanas triks. Ā, sapratu - vajag iemācīties to metienu ar atsitienu pret ūdeni "skipingu" un tad var justies kā čempis
Man ar tām voblām arī neiet Nevar saprast vai karstums pa lielu vai mitrums ????Īsti nevar saprast kad ir gatavas , laikam jau kad pasausas un nesmird man jau patīk kad ir tādas kraušķīgas .Bet nereti sanāk jo ilgāk kaltē ,jo mitrākas . v4roģi ūdens klāt netiek . un vel kā runājāt, paliek brūna un smirdīga ,tas laikam mitrums par daudz un saule par maz aaaaaaaaaaa:)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…