Gribas pamēģināt Gaujas kokus apcopēt, lielie ozoli ir labas vietas līdakām Patīk arī zālēs līdaku ķert, pat daudz vairāk nekā brīvā ūdenī.
Vēl viens jautājums. Gribu nokomplektēt kātu tīri tvičam, vidējām mailēm (106, 86 un varbūt kāda vēl lielāka, protams skatoties kāta jaudu). Kāts man ir xtwichs (īsākais), tagad nevaru izdomāt, cik resnu auklu. Kaut kā sliecos uz 10 lb vai 15lb, japāņu auklu laikam nesanāks pacelt, mazliet tā kā pa kabatu sit.
Varbūt varat ieteikt atī kādu salīdzinoši sakarīgu spoli, lai smuki tin auklu, nevis met bārdu. Tai budžets būtu kādas 50-60 eironaudiņas.
twičam, manuprāt, smalka japāņu aukla galīgi nemaz nav vajadzīga. es aiz sava skopuma esmu uzsēdies salmo xtwitch spolēm - nav ne vainas par to naudu. nākamais ir shimano exage, bet tad iespējams kāds kapiķis būs jāpieliek vēl drusku (atkarīgs no atlaides bodē).
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Maija sākumā pa veco meldru galiem gummis uz ofseta dara lielas lietas
Pa vecajiem (aprautajiem) meldriem forši šeptēt ar ņezacepļaiku. Lēna provodka ar nelielām pauzītēm. Šķukāriem ļoti patīk. Vēlāk, kad jau asni padīguši, tad jau vairs normāli netiek klāt.
Par šņorīti - ņem vien tad kādu 15 lb PowerPro. Bet meklē US tirgus auklu ar LB un Yards virsū Varbūt man tāda paranoja,bet liekas, ka tām ar mūsu mērvienībām ir pamainījusies ne tikai šilte, bet arī aukla Priekš 70-90 mm mailēm metienam labāk būtu 10lb, bet ar lielākām būs grūti ar tik tievu.. Man lielākais, ko ar X-twitchu esmu kustinājis ir lielais Klakins... Par tviču to grūti nosaukt, kāts krīt cauri, bet spēle līdakai patīk
No nedārgām spolēm Mistrall itkā ir puslīdz.. Ir bijušas divas, auklu klāj ok, vienīgi gultņi varētu būt labāki.. Ir doma vienai pamēģināt šo to apmainīt un palūrēt.. intereses pēc..
No Okumām lētā safina noir auklu klāj labāk kā Octana.. Bet kopumā, iespējams, ka nedārgu spoļu meklēšana sanāk dārgāka, nekā tiešām labu iegāde vienreiz
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Ar gummi bez čebura jau var šeptēt ari vasarā pa lēpēm. Pietiek, ja gummi nonāk ūdenī, laukumiņā, kur labi ja puskvadrātmetrs ir brīvs no zālēm. A to i mazāk. Ja šķukāram apetīte ir, tad skati un izjūtas ir neatkārtojami. Ehh ku sen neesmu bijis mērķtiecīgā šķukāru copē-vismaz gadus 7, a to i vairāk.
Doma bija par sufixu 832 10 lb no cabelām peķert un pie reizes arī kādu spoli no tā paša kantora. Iepriekšējā sūtijumā paņēmu 20 lb sufixu 832, bet tam man cits stāsts, Gauja no krasta un āķu atliekšana, savādāk -10 gumi pa dienu mierīgi paliek upē. :))
Eidi, tas tak itkā kopā ar šipingu un nodevu apgādājamajiem nesanāks tie 50-60 eiri. Tādā summā jau pa manam toč var palūrēt uz kādu Mitchellu vai biki piemest kādam japānim no ebay, ja paveicas.. imho..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Sarkana saule uzlēca un pavēss ar šorīt. Sveicieni visiem piektdienas rītā!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)