Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šorīt biju dēlam palīgā uz Alfu reklāmas stendus aplīmēt, iekšā netikām, viss saimniecības pagalms pilns ar ugunsdzēsēju autiņiem. Poliči arī. Vells, kas tur bija svilis, apsardzes darbinieki pilnā neģīmī, pateica, ka šodien neļaušot mums darboties... tā arī aizbraucām neko neizdarījuši... šis nebija aprīļa joks.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ar kapeikām arī tagad neiet kā gribētos....nekas, gan arī manā bļodiņā kāds iespļaus
Pirmoreiz pieauguša cilvēka mūžā novilku uz acēm ar ričāgu. Viens tantuks izdomāja izkustēt no vietas, bet es kājās piecēlies tikko mēģināju uzņemt apgriezienus... nezināju, ka man priekšējā bremze tāda nāvīga, lēnām pārgāzos pār stūri. Nekas, viss ok, tantuks vesels.
Boroda - apsveicu! Es gan esmu vairākkārt maucies. Viskuriozākais gadījums bija, kad aizskatījos uz divām daiļavām autobusa pieturā, un metrus divus tālāk izstiepos uz asfalta, jo iebraucu notekūdeņu redelē. A daiļavas tik ķiķina Pāgājušo gadu ar to elektromotoru ar labi iznāca Pāri stūrei lēnām esmu nomaucies, kad nopirku savu pirmo velosipēdu par savu naudu. Jau pirmajā dienā, braucot no bodes un mājām, man tāds triks arī izdevās