kad aizskatījos uz divām daiļavām autobusa pieturā, un metrus divus tālāk izstiepos uz asfalta,
Es vispār nesaprotu ,vai jums kungi tiesības ir ?????Braukājat kā pa Ušakova rezideci :)Gribu krītu,gribu citu notriecu un ja ļoti gribu arī pats velreiz nokrītu A vainīgais ... es takš pats nokritu :)
Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Beidzot uztaisīju inventūru atklāto ūdeņu copes sezonas štrumiem......labāk nebūtu taisījis Izrādās dafiga visādus sīkumus vajag, vairākas auklas, vienu spoli un vēl viskaut ko Jāiet banka laupīt ibio
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Beidzot uztaisīju inventūru atklāto ūdeņu copes sezonas štrumiem......labāk nebūtu taisījis Izrādās dafiga visādus sīkumus vajag, vairākas auklas, vienu spoli un vēl viskaut ko Jāiet banka laupīt ibio maska
Jābrauc uz Piedrujas Salmo. Es šodien gribu tur aizripināt.
Izlaidu mazu līkumu pa tuvāko apkārtni. Man tuvākajā copes bodē i baltie i pinki izpirkti, visi it kā uz vimbām taisoties ... Dabūju sliekas tikai... Rīt mošk cope sanāks... ta jau redzēs. Bet laiciņš superīgs... Nākošnedēļ sola lietu, jāsaņemās un jāaizbrauc nočņikus palasīt..
nu gan pajautāji es nebūšu atbildētājs, jo to āķu cipariem uzmanību nepievēršu...tik daudzi ražotāji viņus interpretē pa savam, ka es vienmēr pielieku klāt, lai saprastu ko gribu
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Baigais miegs uznāca, tūlīt parubīšos darbā pie galda