[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
martiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 14:43 | Ziņa # 7816
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nekur tā cope neliksies. patreiz ir vēl drusku pa agru. jāpagaida, lai iesilst.
jāpastrādā, jāpakrāj kapeiki :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 14:56 | Ziņa # 7817
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14175
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ar kapeikām arī tagad neiet kā gribētos....nekas, gan arī manā bļodiņā kāds iespļaus :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 15:29 | Ziņa # 7818
Stāstnieks
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
man tagad kā reiz labs, sulīgs klepus, atklepoties arī labi sanāk...iespļaut toč varu, ne tikai bļodiņā ;)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 17:48 | Ziņa # 7819
Grupa: Dzēstās
Pirmoreiz pieauguša cilvēka mūžā novilku uz acēm ar ričāgu. :D Viens tantuks izdomāja izkustēt no vietas, bet es kājās piecēlies tikko mēģināju uzņemt apgriezienus... nezināju, ka man priekšējā bremze tāda nāvīga, lēnām pārgāzos pār stūri. :D Nekas, viss ok, tantuks vesels. :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:00 | Ziņa # 7820
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Zivniek - paldies, bet krēpas es nekrāju :D

Boroda - apsveicu! Es gan esmu vairākkārt maucies. Viskuriozākais gadījums bija, kad aizskatījos uz divām daiļavām autobusa pieturā, un metrus divus tālāk izstiepos uz asfalta, jo iebraucu notekūdeņu redelē. A daiļavas tik ķiķina :D
Pāgājušo gadu ar to elektromotoru ar labi iznāca :D
Pāri stūrei lēnām esmu nomaucies, kad nopirku savu pirmo velosipēdu par savu naudu. Jau pirmajā dienā, braucot no bodes un mājām, man tāds triks arī izdevās :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:11 | Ziņa # 7821
Quote parcopi ()
Boroda - apsveicu! Es gan esmu vairākkārt maucies.

Fū, es neesmu vienīgais. :D Vispār labi, ka ādas cimdi bij rokās...

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:12 | Ziņa # 7822
Quote parcopi ()
Zivniek - paldies, bet krēpas es nekrāju :D

:D

J0nisDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 19:41 | Ziņa # 7823
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote parcopi ()
kad aizskatījos uz divām daiļavām autobusa pieturā, un metrus divus tālāk izstiepos uz asfalta,

Es vispār nesaprotu ,vai jums kungi tiesības ir ?????Braukājat kā pa Ušakova rezideci :)Gribu krītu,gribu citu notriecu un ja ļoti gribu arī pats velreiz nokrītu A vainīgais ... es takš pats nokritu :) :) :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Ziņojumu laboja J0nis - Ceturtdiena, 03.04.2014, 19:45

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 19:58 | Ziņa # 7824
J0nis,
Neviens, neviena netiek notriekti. Bet Rīgā braukt ir drusk jāpierod. :D

parcopiDatums: Piektdiena, 04.04.2014, 07:19 | Ziņa # 7825
Multimakšķernieks

parcopiDatums: Piektdiena, 04.04.2014, 13:21 | Ziņa # 7826
Multimakšķernieks
Beidzot uztaisīju inventūru atklāto ūdeņu copes sezonas štrumiem......labāk nebūtu taisījis :D Izrādās dafiga visādus sīkumus vajag, vairākas auklas, vienu spoli un vēl viskaut ko :D Jāiet banka laupīt ibio maska

BorodaDatums: Piektdiena, 04.04.2014, 13:32 | Ziņa # 7827
Quote parcopi ()
Beidzot uztaisīju inventūru atklāto ūdeņu copes sezonas štrumiem......labāk nebūtu taisījis :D Izrādās dafiga visādus sīkumus vajag, vairākas auklas, vienu spoli un vēl viskaut ko :D Jāiet banka laupīt ibio maska

Jābrauc uz Piedrujas Salmo. Es šodien gribu tur aizripināt. ;)

BorodaDatums: Piektdiena, 04.04.2014, 16:06 | Ziņa # 7828
Piedrujas iela apmeklēta, visādi sīkumi iepirkti.... labi, ka var atlaides sarunāt. :)

BorodaDatums: Sestdiena, 05.04.2014, 14:00 | Ziņa # 7829
Izlaidu mazu līkumu pa tuvāko apkārtni. Man tuvākajā copes bodē i baltie i pinki izpirkti, visi it kā uz vimbām taisoties ... Dabūju sliekas tikai... Rīt mošk cope sanāks... ta jau redzēs. Bet laiciņš superīgs...
Nākošnedēļ sola lietu, jāsaņemās un jāaizbrauc nočņikus palasīt..

J0nisDatums: Svētdiena, 06.04.2014, 05:09 | Ziņa # 7830
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Labrīt!!!!Baigais ārprāts,jābrauc uz copi a ārā -3 nu neko ,laikam jāņem līdzi verga :D

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv