[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 07:14 | Ziņa # 7816
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Vai Tu jau kādu izjokoji? :D
Pielikumi: 9096890.jpg (96.1 Kb)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 07:44 | Ziņa # 7817
Grupa: Dzēstās
Vakar vakarā biju aizskrējis līdz upei - 8 līņi, 3 mazākos ap kg palaidu paaugties! Ēsma - nočņiks ar kukurūzu.

martiDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 07:55 | Ziņa # 7818
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
ja nav foto, tad tas ir aprīļa joks :)

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 08:08 | Ziņa # 7819
Quote marti ()
ja nav foto, tad tas ir aprīļa joks :)

:D

Šorīt biju dēlam palīgā uz Alfu reklāmas stendus aplīmēt, iekšā netikām, viss saimniecības pagalms pilns ar ugunsdzēsēju autiņiem. Poliči arī. Vells, kas tur bija svilis, apsardzes darbinieki pilnā neģīmī, pateica, ka šodien neļaušot mums darboties... tā arī aizbraucām neko neizdarījuši... šis nebija aprīļa joks.

akmensDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 08:29 | Ziņa # 7820
Grupa: Makšķernieki
Komentāri: 33
Reputācija: 0
Elkor noliktavās bija sprikste ieskrējusi,ta sacīt-neliels ugunsgrēks kurš tika ātri novērsts.

urmaasDatums: Otrdiena, 01.04.2014, 22:42 | Ziņa # 7821
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
hello alus

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

Ziņojumu laboja urmaas - Trešdiena, 02.04.2014, 06:38

parcopiDatums: Trešdiena, 02.04.2014, 09:41 | Ziņa # 7822
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Sīmanis mācās virsū šodien visu laiku :D

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 13:21 | Ziņa # 7823
Multimakšķernieks
Gribās uz copi, bet netieku. Figņa kaut kāda svilpo

martiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 14:43 | Ziņa # 7824
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
nekur tā cope neliksies. patreiz ir vēl drusku pa agru. jāpagaida, lai iesilst.
jāpastrādā, jāpakrāj kapeiki :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

parcopiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 14:56 | Ziņa # 7825
Multimakšķernieks
Ar kapeikām arī tagad neiet kā gribētos....nekas, gan arī manā bļodiņā kāds iespļaus :D

ZivnieksDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 15:29 | Ziņa # 7826
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
man tagad kā reiz labs, sulīgs klepus, atklepoties arī labi sanāk...iespļaut toč varu, ne tikai bļodiņā ;)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 17:48 | Ziņa # 7827
Pirmoreiz pieauguša cilvēka mūžā novilku uz acēm ar ričāgu. :D Viens tantuks izdomāja izkustēt no vietas, bet es kājās piecēlies tikko mēģināju uzņemt apgriezienus... nezināju, ka man priekšējā bremze tāda nāvīga, lēnām pārgāzos pār stūri. :D Nekas, viss ok, tantuks vesels. :D

parcopiDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:00 | Ziņa # 7828
Multimakšķernieks
Zivniek - paldies, bet krēpas es nekrāju :D

Boroda - apsveicu! Es gan esmu vairākkārt maucies. Viskuriozākais gadījums bija, kad aizskatījos uz divām daiļavām autobusa pieturā, un metrus divus tālāk izstiepos uz asfalta, jo iebraucu notekūdeņu redelē. A daiļavas tik ķiķina :D
Pāgājušo gadu ar to elektromotoru ar labi iznāca :D
Pāri stūrei lēnām esmu nomaucies, kad nopirku savu pirmo velosipēdu par savu naudu. Jau pirmajā dienā, braucot no bodes un mājām, man tāds triks arī izdevās :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:11 | Ziņa # 7829
Quote parcopi ()
Boroda - apsveicu! Es gan esmu vairākkārt maucies.

Fū, es neesmu vienīgais. :D Vispār labi, ka ādas cimdi bij rokās...

BorodaDatums: Ceturtdiena, 03.04.2014, 18:12 | Ziņa # 7830
Quote parcopi ()
Zivniek - paldies, bet krēpas es nekrāju :D

:D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv