Nāks tuvāk, tad redzēs. Grūti jau savākt tos dalībniekus, visi baigi kūtri uz tādām būšanām palikuši :)
Gan jau nebūs kūtri, ka tik tas neiekrīt kādā cita čempionāta laikā. Fīderēšana ir viena no demokrātiskākajiem pikšķerēšanas veidiem. Neko daudz nevajag. Kāts, aukla, spole, barotava, barība, pavada un uz āķa liekamais. Nevajag nekādu ūber dārgo galu, lai fiša pieķertos. Bet tas prieks, ka tev galā kaut vai puskilo brekšbērniņš... Varam pat Voleros-Krēmeros uztaisīt. Spulgīts noteikti piedalīsies un es arī.
Salidojums ir vēl demokrātiskāks copes veids. Var pat nebūt makšķeres, bet redz tāpat rodas grūtības ar kvoruma savākšanu Redzēs, es jau tikai par, par dažādiem sacensību formātiem, bet katrā gadījumā martā toč ne
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ir plates. Tās kas tās lielās melnās apaļās. Ap 200 gab. Pārsvarā klasika, bet ir arī drusk kaut kas cits. Nav mans, bet saimniece grib pārdot. Mošk kāds kolekcionārs no makšķerniekiem iraid? Par cenu neko nezinu... Bet noteikti varēiet vienoties.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien visi nelieši copē laikam. Vismaz divus toč zinu - Anatolijs un Zivnieks