Karūsa, ta karūsa - bet celties gan negribējās no rīta un uz darbu ar slinkums iet
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Izlasīju marta numuru Copeslietas. Ieinteresēja tā mazsālītā līdaka no intervijas. Laikam būs jāpamēģina, kaut gan vimba man netīk tādā veidā Par džiggalvām ar bija gana noderīgi
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nav jau nekas tāds mega, bet interesanti par džiggalvu formām un iespējamiem gumiju stiprinošajiem elementiem uz āķiem. Katrā gadījumā man šķita noderīga info. Par vobleriem tur ar diezgan daudz vienā rakstā.....vispār pēdējā laikā žurnāls palicis saturīgāks, tāpēc šogad atkal abonēju. Bija viens moments, kad vispār praktiski nebija ko lasīt, tagad vienmēr kas noderīgs atrodas. Par tiem pašiem vobleriem tur vispār diezgan sīki un smalki
Mans ir baigais žmots un dēļ kādas lappuses, kuru varētu pat palasīt, žurnālu nepērk
Dari kā es-ieeju lielveikalā, pajemu žurnālu un izlasu man interesējošo lpp. Reti gan tā daru. Varbūt tāpēc, ka reti kas man interesējošs tiek tur rakstīts.
Varbūt tāpēc, ka reti kas man interesējošs tiek tur rakstīts.
Hmm, vai nu Tu daudz zini, vai Tevi maz kas interesē
Bet, ja godīgi, tad tā arī ir, ka pēdējā laika nebiju pat provējis žurnālu pašķirstīt, jo agrāķ pa vairākiem numuriem pēc kārtas nebija nekā, ko palasīt. Un nez vai es savas domas daudz mainīšu Ja kaut ko gribas uzzināt, parasti Ru internetā visu var sameklēt.
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Hmm, vai nu Tu daudz zini, vai Tevi maz kas interesē
Ievācos jaunajā miteklī. 1.stāvs. Visu labi var dzirdēt no garāmejošajiem. Ceru, ka pa nakti neklapēs pie loga un neprasīs dažādus spirdzinājumus. Un cerams, ka pašvaldības policija pēkšņi naktī oblavu netaisīs.