Vot i man tā liekas, bet pārliecināts neesmu svilpo
Vajadzēja pa fikso ar ziemeni pārbaudīt. No tiltiem laikam gan nedrīkst, bet ja inspektori nāk, tad makšķerīte nejauši izkrīt no rokas. p.s. es to vīķu aktivitāti esmu novērojis tikai tad, kad šīs nārsto, laikam ap Jāņiem plus mīnuss. Tad gan var grābt seklumā ar smalku tīklu. Bet vispār Daugava man ir nepazīstama upe...
Aizvedu daļu mantu uz jauno dzīves vietu... mjā, tur prasās pēc kārtīga remonta... jāmēģina būs saimnieci pierunāt, lai kompensē remonta izdevumus, vismaz lielāko daļu. Ja ne, tad jāmeklē būs atkal citur...
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
zivniek, man liekas, ka tev pie garāžas arī ledus varētu vairs nebūt. vismaz vakar no rīta izskatījās cerīgi. viss vaļā, tikai pie paša garāžu beigu gala bij sastrēgums aizej paskaties šodien.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti neticu, ka būs vaļā šodien gan iešu voblas karināt, apskatīšos, bet man liekas, ka tur galā, kur jahtas stāv, tur viņš ilgi turēsies, jo viņš bija afigennna biezs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Ar džigiņu gan. Lai kautko noķertu ir jākabina ļoti miniatūras gummi. Asariem ta punči pilni ar ikriem, lielus kumāsus vairs negrib. Ļabāk strādā uzpariktes kuras nelietoju. Bet Tev jau bumbošana nav sveša lieta. Lomi atkarīgi no šamo aktivitātes un Tava meistarība dotajā brīdī šamos sakacināt. p.s. Neaizmirstam, ka ar 1.03 līdz 1.05 copēt no laivas iekšējos ūdeņos ir liegts.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Anatolijs aizbrauca, pudeli pat nepiebeidzām. Ar to gan es veiskmīgi pašlaik tieku galā Bet izskatās, ka jāiet būs uz veikalu
Tas parasti beidzās ar pretīgu sajūtu no rīta. Pie viena ieej aptiekā un paņem C vitamīnu, un B vitamīnu kompleksu. C vitamīns kā antioksidants, bet B kā reiz aknām.
Da nu tos Tavus vitamīnus! Alus, šņabis, lētie vīni - tie ir mūsu vitamīni Bet, ja nopietni, tad nav tik traki. Un man ir viena laba īpašība - es ātri reģenerējos