Ir tāds štucieris par ceturtdienu vai piektdienu. Tikai nevaru saprast atklāt sezonu, vai noslēgt zemledus copes sezonu
Un tagad pie kafijas nopirkt šokolādi vai vafeļu torti?
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
kur tad noslēgt? tad kaut kur tāļi jābrauc bet audupē ar mikrodžigu gan varētu pastaigāt...žēl, ka man kanālītis vēl ciet, varētu laivu ielaist iekšā uz zandartu padauzīt...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Uz ķīša pie golfa laukuma arī šorīt paprāvs bariņš bija.......
Ta jau manīs, visdrīzāk kaut kur Maksimas rajonā pamētāsu spini, ja izdomāšu atklāt sezonu. Pašlaik tur vēl tik daudz ziņkārīgo ar nav, vasarā man tur vienkārši riebjas, tāpēc tur nekad neeju copēt. Visi uzskata par pienākumu stāvēt blakus un skatīties un vēl uzdod 101 jautājumu!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien sanāca pamīties pāri vanšu tiltam. Minos lēnā garā un skatījos uz ūdeni no tilta. Un divās vietās manīju ūdens virspusē lielu maiļu aktivitāti. Tikai šķiet dīvaini, ka mailes februāra mēnesī un tādā barā dauzās pa ūdens virsu.....varbūt tās bija stintes? Jo tādu vīķu aktivitāti šādā laikā neesmu gan manījis. Kaut gan kas to zin, tuvumā nemanīju un pasaulē viss kaut kā mainās
Vot i man tā liekas, bet pārliecināts neesmu svilpo
Vajadzēja pa fikso ar ziemeni pārbaudīt. No tiltiem laikam gan nedrīkst, bet ja inspektori nāk, tad makšķerīte nejauši izkrīt no rokas. p.s. es to vīķu aktivitāti esmu novērojis tikai tad, kad šīs nārsto, laikam ap Jāņiem plus mīnuss. Tad gan var grābt seklumā ar smalku tīklu. Bet vispār Daugava man ir nepazīstama upe...
Aizvedu daļu mantu uz jauno dzīves vietu... mjā, tur prasās pēc kārtīga remonta... jāmēģina būs saimnieci pierunāt, lai kompensē remonta izdevumus, vismaz lielāko daļu. Ja ne, tad jāmeklē būs atkal citur...
zivniek, man liekas, ka tev pie garāžas arī ledus varētu vairs nebūt. vismaz vakar no rīta izskatījās cerīgi. viss vaļā, tikai pie paša garāžu beigu gala bij sastrēgums aizej paskaties šodien.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
marti neticu, ka būs vaļā šodien gan iešu voblas karināt, apskatīšos, bet man liekas, ka tur galā, kur jahtas stāv, tur viņš ilgi turēsies, jo viņš bija afigennna biezs
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!