[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BebrsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 16:11 | Ziņa # 7576
Grupa: Moderatori
Komentāri: 1412
Reputācija: 13
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Kaut gan no tai evrosojūza nekas labs nav. Krievu laikos makšķernieku bija mazāk un zivju vairāk un LIELĀKAS :D

Nav bildes- nav zives :D

BebrsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 16:14 | Ziņa # 7577
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Palasiet - liela daļa ir tasnības http://www.draugiem.lv/user/1140945/blog/?p=11216040

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:06 | Ziņa # 7578
Grupa: Dzēstās
Quote Bebrs ()
Krievu laikos makšķernieku bija mazāk un zivju vairāk un LIELĀKAS :D

Un debesis bija zilākas un zāle zaļāka. :D
Krievu laikos maliķi raustījās kaut ko darīt, vismaz pierīgas ezeros. Cik atceros, vismaz Baltezeros nedrīkstēja tumšajā laikā atrasties laivā uz ūdens... mūs vienreiz tā laika inspektori pārbaudīja un aizdzina gulēt krastā, nevis uz ūdens noenkurotā laivā... :)

parcopiDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:17 | Ziņa # 7579
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote Bebrs ()
Palasiet - liela daļa ir tasnības

Tur nu var piekrist tiešām daudz kam...

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BebrsDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:17 | Ziņa # 7580
Krievu laikos dzīve bij vienkāršāka. Tā esmu nočakarējies pēdējās ar savu veco golfu ka ja ZB tā ziema :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:25 | Ziņa # 7581
Quote Bebrs ()
Tā esmu nočakarējies pēdējās ar savu veco golfu ka ja ZB tā ziema :D

Ja tev ir pirmais golfs, tad motormuzejam var pārdot. Tas jau ir antīks :D

BorodaDatums: Ceturtdiena, 23.01.2014, 19:27 | Ziņa # 7582
Quote Bebrs ()
ka ja ZB tā ziema :D

Bet ja padomā, tūlīt jau marts, aprīlis - vimba, atkal vēdzele, līņi, brekši... šogad ziema tāda paīsāka. :)

urmaasDatums: Piektdiena, 24.01.2014, 09:16 | Ziņa # 7583
Grupa: Savējie
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
23.janvārī notika Rīgas Domes izpilddirektora J. Radzeviča rīkotā sēdē par rīkojuma nr.533-IR atcelšanu. Makšķerniekus sēdē pārstāvēja Makšķernieku organizāciju sadarbības padomes un Makšķernieku radošā kluba pārstāvji. Darba gaitā tika izskatīts Makšķernieku radošā kluba priekšlikums atcelt rīkojumu pilnībā, norādīt, ka katrs atbild par savu drošību, ieteikumus uzvedībai uz ledus un noteikt īpaši bīstamu ledu vietās kur izvietotas speciālās zīmes. Makšķernieku organizāciju sadarbības padome bija sagatavojusi karti, kurā norādītas potenciāli bīstamās vietas Rīgas teritorijā un rosināja noteikt liegumu tur. VUGD pārstāvji bija sagatavojuši informāciju par īpaši bīstamām vietām kas pārsvarā sakrita ar to ko kartē bija atzīmējusi Makšķernieku organizāciju sadarbības padome. Sēdē pieņēma lēmumu daļēji atcelt lēmumu, to atstājot spēkā atsevišķās vietās. Slēgta būs Daugava zem Hes un Daugavas pamata gultne no dzelzceļa tilta līdz grīvai, visi kanāli, Audupe līdz Vecdaugavai, Juglas upe, Ziemas ostā ir liegums, par bīstamām atzina visas ietekas, iztekas. Papildus J. Radzeviča kungs lūdza informēt, ka ar rīkojuma atcelšanu ledus nav palicis drošs, atrašanās uz ledus vienmēr ir saistīta ar risku. Jaunam rīkojumam vajadzētu būt parakstītam 24.janvārī.

Autors:
http://www.mrk.org.lv/forums/topic/politika

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

parcopiDatums: Sestdiena, 25.01.2014, 11:32 | Ziņa # 7584
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Skaista diena šodien. Cerams, ka tiem kas copē - būs arī skaisti lomi! alus

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Sestdiena, 25.01.2014, 14:47 | Ziņa # 7585
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Quote parcopi ()
kaista diena šodien. Cerams, ka tiem kas copē - būs arī skaisti lomi!

Droši kad sasaluši arī

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

spulgitsDatums: Sestdiena, 25.01.2014, 14:48 | Ziņa # 7586
Vispār žēl kad Kundziņsalā sadirsa daudz labu vietu

urmaasDatums: Sestdiena, 25.01.2014, 16:50 | Ziņa # 7587
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Quote spulgits ()
Vispār žēl kad Kundziņsalā sadirsa daudz labu vietu

Ne tikai Kundziņsalu, bet ari Audupi.

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

spulgitsDatums: Sestdiena, 25.01.2014, 17:31 | Ziņa # 7588
Quote urmaas ()
Ne tikai Kundziņsalu, bet ari Audupi.

Audupē es maz copēju bet kad nebija sasiptas vietas Kundzenē gāju katru otro dienu uz copi.Līņi,Brekši uj ku labi bija un ja vel kādu žani dabūj tad vispār bij ok

parcopiDatums: Svētdiena, 26.01.2014, 11:59 | Ziņa # 7589
Multimakšķernieks

parcopiDatums: Svētdiena, 26.01.2014, 12:57 | Ziņa # 7590
Multimakšķernieks
Baigais besis strādāt, labāk būtu copējis :D

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv