[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
parcopiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 19:28 | Ziņa # 7486
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Ko tieši Tu gribi notīrīt? Citā forumā pajautāšu, tur veči(vēstures mīļi un metālmeklētāji) toč zinās kā ko tīrīt bez spirta :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 20:10 | Ziņa # 7487
Grupa: Savējie
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba
Quote Boroda ()
vai kādam kaut kur nav lieki apm. 100gr spirta?

Jāpaskatās varbūt atradīšu svilpo

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

urmaasDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 20:13 | Ziņa # 7488
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 20:23 | Ziņa # 7489
Grupa: Dzēstās
Quote parcopi ()
Ko tieši Tu gribi notīrīt? Citā forumā pajautāšu, tur veči(vēstures mīļi un metālmeklētāji) toč zinās kā ko tīrīt bez spirta

Manā īrētajā dzīviklītī ir gāzes plīts ar 4 riņķiem. Virs tās stāv antīks tvaiku nosūcējs. Gāzes sū... tur vnk gadu garumā sakrājas. Vakar pajaucu bik vaļā, bet tur tādi tauki, tobiš no gāzes. Tie baigi labi šķīst tīrā spirtā. Neviens parastais tīrīšanas līdzeklis šos neņem. Bet spirtu esmu jaunībā šādiem mērķiem izmantojis. Notīrija perfekti. Tāpēc tāda ideja nedaudz iespirtot. Nu tikai tīrīšanai. Biju pie ģimenes ārstes šodien, bet vecā galva aizmirsa, ka jāuzprasa recepti spirtam. Nu tjipa uz recepti aptiekās var dabūt. Man jau daudz nevajag.
Ar pastu "Skaidra" berzt - nu i... vakar berzos, bet tur vajag citu muguru, vai kādu Ravšanu, kurš pa 50 centiem būs priecīgs..

spulgitsDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 20:31 | Ziņa # 7490
Komentāri: 1121
Reputācija: 16
Boroda.Tev 70% derēs?

Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!

martiDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 21:16 | Ziņa # 7491
Estēts
Grupa: Moderatori
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
boroda - tas ir parafīns. nez terpentīns-vaitspirts to neņem?

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

BorodaDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 21:24 | Ziņa # 7492
Grupa: Dzēstās
Quote marti ()
boroda - tas ir parafīns. nez terpentīns-vaitspirts to neņem?

Paldies par ieteikumu, jāpamēģina. :)
Vaitspirts kādreiz bija baigais top visos gadījumos. :)

Ziņojumu laboja Boroda - Ceturtdiena, 16.01.2014, 21:25

eduksDatums: Ceturtdiena, 16.01.2014, 21:32 | Ziņa # 7493
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
1!...

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

je6kaDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 14:18 | Ziņa # 7494
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote eduks ()
1!...

Nu, nu, kurš tad būs pirmais iekš parcopi.lv biedriem!? svilpo Šobrīd laikam divi kandidāti... :)

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

eduksDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 14:31 | Ziņa # 7495
Vēžu cienītājs-makšķernieks
Komentāri: 1377
Reputācija: 15
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Kluba Vadiba Kluba Vadiba Kluba Vadiba
0,5!... ;)

Visgaršīgākā zivs ir tā, kas ir uz galda!

parcopiDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 14:34 | Ziņa # 7496
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Quote je6ka ()
Nu, nu, kurš tad būs pirmais iekš parcopi.lv biedriem!?

Pirmais jau bija Eduks pie pirmajiem aukstumiem hello
A šitajās brīvdienās daudzi atklās, Anatolijs ar laikam taisās, cik sapratu :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

ZivnieksDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 15:15 | Ziņa # 7497
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
Es tūliņ beidzu darbu un braucu pēc motiļiem :) Braucot mājās piestāšu pie kundzenes apstīt kas tur notiek, ja viss būs labi, tad rīt uz turieni :)

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

je6kaDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 15:20 | Ziņa # 7498
Savējais
Komentāri: 1170
Reputācija: 38
Quote parcopi ()
Pirmais jau bija Eduks pie pirmajiem aukstumiem hello

Nē nē tas neskaitijās :D Visiem pa 00 atkal :D

Ja dzīvo pēc principiem, tad principā sūdos!

copmanis78Datums: Piektdiena, 17.01.2014, 19:38 | Ziņa # 7499
Copmanis-ziņnesis
Komentāri: 2574
Reputācija: 13
Motiļi ir iepirkti,jāsasien tik makšķerītes un rīt vajadzētu atklāt sezonu.Tik vēl jāizdomā uz kuru peļķi doties.

urmaasDatums: Piektdiena, 17.01.2014, 20:18 | Ziņa # 7500
Komentāri: 1688
Reputācija: 19
Bezmotilkas pārsietas, žibuļiem āķi uzasināti, no rīta pēc šept uzreiz uz ļad! ;)

Vienīgais darbs kurš baro,tā ir ēsšana! ;)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv