Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Biku seja nosala, kamēr no centra uz rajonu atminos! Uz ezera jau plāns ledus ir, laikam drīz varēs atklāt beidzot sezonu!
man štucierītis ir jau pa 6dienu...laikam 5dien aizbraukšu apstīt vai tajā vietā, kur vēl tikko ar MJ ķēru ašukus, jau var virsū tikt, tam līcītim vajadzētu būt ciet. A par tiem sodiem...lai iepūš man un uzraksta to lapeli...darbā ar juristiem parunājos - šiem smiekli nāk šie pat teica, ka viņiem ļoti gribētos tikt pie šādas lapeles lai pa taisno uz tiesu pārsūdzēt
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
urmaas man otra doma ir par dzirnīti, vai to gaujas atteku tajā vietā, bet man ir aizdomas, ka tur varētu būt situācija, ka nav kur kasti nolikt Dzirnītim līdz 6dienai vajadzētu būt droši staigājamam...
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
A par tiem sodiem...lai iepūš man un uzraksta to lapeli...darbā ar juristiem parunājos - šiem smiekli nāk šie pat teica, ka viņiem ļoti gribētos tikt pie šādas lapeles lai pa taisno uz tiesu pārsūdzēt :)
Nu principā jau tu sēdi uz kastes un tev kājās ir zābaki. Tātad ķer nevis no ledus, bet kastes un zābakiem. Nekur nav minēta droša ledus definīcija.
Jautājums - vai kādam kaut kur nav lieki apm. 100gr spirta? Tīrs spirts 96 grādīgais? Man te mājās vajag bik šo to notīrīt, bet es tok nebraukšu uz centrāltirgu pie spirķik, vodka, sigareti večiem...
Jautājums - vai kādam kaut kur nav lieki apm. 100gr spirta?
Aha, "lieks" parasti ir visiem
Nesmejies, to spirķiku token vajag. Derētu arī metilspirts, bet tad man vajag gāzmasku, lai neieelpotu... Vot šņabsis nejem nost tos sū, kas man jāiztīra, bet zinu, ka tīrs spirts tok jem.