Zivniekam ieteiktu pajemt statikā gumijas cimdus, zem kuriem var pavilkt siltus pirkstaiņus. Šodien noderēja un rīt nebūs savādāk.Nav vairs p.s. Ja iespringtu tad zemmēra zanderīšus var pavalkāt. Bet tas sodien nebij mūsu mērķis. Mans pelēcītis pēc nelielas apkopes bij aizmirsis, ka šamam pavisam nesen bij "prostata" piemetusies-strūkla kā jaunam kumeļam pēc izdzerta bairīša.
Es ir atpakaļ no Plostmuižas. Bija forši un pirtī ar sen nebija būts!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu tā, šogad pirts sezona atklāta, šašliku sezona atklāta, peldsezona atklāta(tas nekas, ka pēc pirts) un velo sezona ar atklāta! Diezgan interesanti, priekš 5.janvāra
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
sejasgrāmatā nekā jauna nav vai nu tagad arī tur neko neliks vai arī pārēdies tos kūpinātos ašukus spīdīgiem vaigiem tā, ka nevar vairs parakstīt a varbūt, ka vienkārši atpūšās pirms darba dienas.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Biju šodien pie dakterienes savu sāpošo muguru atrādīt. Kopā ar tabletēm 50 ēriki kirdikt... tāpat gudrāks nepaliku... 10 minūtes man lika locīties, tad paklapēja ar āmuriņu, bik kaut ko parunājām, izrakstīja šaibas, i vsjo.
Ieripināju. Bet labāk paliek tikai, kad ar lisapēdu izbraukājos Kaut kā sniegu un ledu negribu, gribu ar ričuku vēl braukt, baigi ērti pa Rīgu, nav sastrēgumu, visur var paspēt. Un štrunts par lietu, tāpat pēc laiciņa izžūstu.