Es šodien un rīt darbā sēžu, nākamnedēļ varam mēģināt Bet sestdien, svētdien atkal būšu darbā
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Ko viņi tur ķer? Kāda ir mērķzivs? Pāri tiltam pa kreisi. Tajā apendicītā.
Līnis,Karūsa,Rudulis,Rauda.Līdaka man uz dzīvo.Brekši gan baigi reti.Brekšiem tur ir cita vieta bet tagad sabojāta jo daži gudrinieki CL bija vietu ielikuši.
Es nekad nestrīdos !Es tikai izskaidroju kāpēc man ir taisnība!
Es tajā galā vienīgi pie zaļā dzelzs tilta esmu smukus asarus ķēris. Labākās vietas Kundziņsalā tagad ir aizbērtas ar smiltīm
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)