Man ar tagad dārziņa naf. Rīt tā kā jālaiž uz cop, bet nevaru izvēlēties ko ķert. Lī vai Lī? Visus kātus nebūtu prāta darbs staipīt līdz. To vienu Lī var ķert gan uz pīcku, gan grunteni. To otro gan ar špini, gan uz dzīvo. Eh... maija cope.
šorīt aizgājām pie Daugavas pretī Mols pasēdēt-atpūsties...Līdacēns viens pieteicās,bet neliels-55cm,un vēl iepriecināja viens labs loms vīram uz grunteni
Pavazājos nedaudz gar Sarkandaugavu. It kā līdz 31.maijam tur nedrīkst copēt, bet desas cepās, alus dzerās, gruntenes, fīderi, pludiņi. Saskaitīju kādus padsmit atpūtniekus ar pīckām un vienu laivu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vispār tur esmu redzējis, ka uz līņiem sēž tajā apendicītā, bet pats esmu tur noķēris tikai lietussargu ar spiningu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)