[ Jauni komentāri · Dalībnieki · Noteikumi · Kodi · Meklēšana · RSS ]
Foruma moderators: Koka_Klucis, kreisais, Zivnieks  
Pļāpātava
BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 16:16 | Ziņa # 3241
Grupa: Dzēstās
Quote (Zivnieks)
uzzvani gintamgg - viņš vienu brīdi bija baigi daudz salējis - dabūsi pa kapeikām :)

Gintsgg nav kapeiku sitējs. :D

BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 16:17 | Ziņa # 3242
Quote (parcopi)
Laikam jālaižās uz vakara copi kādu līni piemānīt, ja sanāks :)

Izvelc vienu divnieku, lai man ir ko skaust! :D

MārisDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 16:18 | Ziņa # 3243
Grupa: Moderatori
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Statuss: Izgājis
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Es šodien nopirku divas Rapalas pretzāļnieka kopijas, vakarā pavazāšos pa Gaujas brikšņiem. Ceru, ka vējš līdz tam norimsies.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

ZivnieksDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 16:27 | Ziņa # 3244
Stāstnieks
Komentāri: 3480
Reputācija: 41
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
vo tās kopijas manā skatījumā ir baigās kakas, bet varbūt, ka visas kas bijušas ir nelaimīgi trāpijušās.... :D

Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!

BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 16:54 | Ziņa # 3245
Quote (Zivnieks)
vo tās kopijas manā skatījumā ir baigās kakas, bet varbūt, ka visas kas bijušas ir nelaimīgi trāpijušās.... :D

Es laikam visu mūžu kopijas pērku. Kedas no taivānas, fočuks arī nav no canon dzimtenes, un vispār...piens arī no leišu holandiešu govs, nevis mūsu Maijas... :D

parcopiDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 17:01 | Ziņa # 3246
Multimakšķernieks
Grupa: Administratori
Komentāri: 14138
Reputācija: 118
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
A es izkarināju kaltēties pirmās šī gada voblas, ko ar Borodu kopīgi ķērām un tagad laižu uz copi! prieks

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 17:22 | Ziņa # 3247
Vot vienu voblu gribēšu nogaršot. :D

ljubitexDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 18:41 | Ziņa # 3248
Grupa: Savējie
Komentāri: 532
Reputācija: 12
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Kluba Vadiba
labi gan,kad ir kur sakarināt...

Ja nepazīsti mani,tad nerunā par mani.Ja gribi runāt par mani,tad runā ar mani

martiDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 19:35 | Ziņa # 3249
Estēts
Komentāri: 3493
Reputācija: 45
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Kluba Vadiba
zivniek: gintamgg ir tikai sākot no 8 gr uz augšu.
man vajag vieglo galu: 3 un 5 gr
biju pie bordas meitenēm. tiešām smuki zaķi!
bet ar svinu viņām ar švaki bija :( tik tik dabūju kā 6 gab pēdējos 3gr un no 5gr nekā.
kaut kāds sviests ar tiem sviniem. nekur nav. nē nu ir - fishbon bija pa dubultu cenu :)
toties borodas bodei kaut kāda aura ir. paņēmās četrpaka :D

Pavadiņa ir kā prezervatīvs.
Bez - riskanti, bet baigais kaifs!

J0nisDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 20:00 | Ziņa # 3250
Kompānijas dvēsele
Grupa: Savējie
Komentāri: 2377
Reputācija: 44
Quote (Boroda)
Vot vienu voblu gribēšu nogaršot. :D

Es neateiktos no otras :)

Ja šī pasaule tev liekas ideāla, tad vai nu Tu esi Dievs, vai nu par daudz iedzēris…

BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 23:16 | Ziņa # 3251
Es šodien notirgoju 3 voblerus un vēl špini, kuru token neizmantošu. Un vēl biju uz cop. Kas gan var būt labāks par šito? :D

BorodaDatums: Piektdiena, 11.05.2012, 23:18 | Ziņa # 3252
A, aizmirsu teikt, ka līdz ar to palieku par grunteņnieku un parasto makšķernieku. :D

parcopiDatums: Sestdiena, 12.05.2012, 07:33 | Ziņa # 3253
Multimakšķernieks
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Par superaktivitāti Parcopi.lv biedrs Parcopi.lv goda biedrs Parcopi.lv valdes loceklis Vip persona Kluba Vadiba
Labrīt! hello
Laiciņš gan ārā šorīt "ne pārāk" :)

Boroda - es gan tā nevarētu. Pārāk patīk dažādi copes veidi, lai varētu pievērsties tikai vienam :)

Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)

MārisDatums: Sestdiena, 12.05.2012, 11:17 | Ziņa # 3254
Komentāri: 313
Reputācija: 3
Par aktivitāti Par labu aktivitāti Par izcilu aktivitāti Kluba Vadiba
Zivniek, nav ne vainas tai kopijai. Vakar 2 stundu laikā 7 copes, no kurām trīs krastā, un 4 norāvušās, bet tā jau ir ierasta lieta ar vienžubura pretzāļniekiem.

I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!

parcopiDatums: Sestdiena, 12.05.2012, 11:26 | Ziņa # 3255
Multimakšķernieks
Uz Rapalas pretzāļnieku esmu diezgan noķēris, bet bija divi līdzīgi Salmo ražojumi, uz kuriem nebija ne copes un tos esmu jau atdevis :)

Meklēšana:

Copyright Parcopi.lv © 2009

Epasts: parcopi@parcopi.lv