vo tās kopijas manā skatījumā ir baigās kakas, bet varbūt, ka visas kas bijušas ir nelaimīgi trāpijušās....
Es laikam visu mūžu kopijas pērku. Kedas no taivānas, fočuks arī nav no canon dzimtenes, un vispār...piens arī no leišu holandiešu govs, nevis mūsu Maijas...
A es izkarināju kaltēties pirmās šī gada voblas, ko ar Borodu kopīgi ķērām un tagad laižu uz copi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
zivniek: gintamgg ir tikai sākot no 8 gr uz augšu. man vajag vieglo galu: 3 un 5 gr biju pie bordas meitenēm. tiešām smuki zaķi! bet ar svinu viņām ar švaki bija tik tik dabūju kā 6 gab pēdējos 3gr un no 5gr nekā. kaut kāds sviests ar tiem sviniem. nekur nav. nē nu ir - fishbon bija pa dubultu cenu toties borodas bodei kaut kāda aura ir. paņēmās četrpaka
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Boroda - es gan tā nevarētu. Pārāk patīk dažādi copes veidi, lai varētu pievērsties tikai vienam
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Zivniek, nav ne vainas tai kopijai. Vakar 2 stundu laikā 7 copes, no kurām trīs krastā, un 4 norāvušās, bet tā jau ir ierasta lieta ar vienžubura pretzāļniekiem.
I don't care who your father is... don't walk on the water while i'm fishing!!!
Uz Rapalas pretzāļnieku esmu diezgan noķēris, bet bija divi līdzīgi Salmo ražojumi, uz kuriem nebija ne copes un tos esmu jau atdevis