Pieteicos līdz Arvim. Kaut ko mēģinu saprast, ko man vajadzēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Parcopi, no bildē redzamajām ejošākā varētu būt kreisajā apakšējā stūrī redzamā ar sarkano asti. Bet vispār šoruden kaut kā gaišie toņi rezultatīvāki. Mānekļi visdažādākie - Lunker City, Westin, Berkley, Fox, Reins, Keitech. Katram kaut kāds savs knifs, īpašais modelis vai krāsu gamma. Traks var palikt!!! Galvenais nošpiko ko Zivnieks no slepenās somas velk ārā un palūdz lai viņš Tev iedod balto vai zaļo Berkley 5collīgo, viņam gan jau krājumos ir
Galvenais nošpiko ko Zivnieks no slepenās somas velk ārā un palūdz lai viņš Tev iedod
Es viņam iedošu parunāt ar Edwarda kungu un kamēr viņš runās, pats paņemšu
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Es gan tagad iepauzēju. Varbūt svētdien kaut kur, bet varbūt arī nē. Vēl nevar saprast
Šonedēļ atkal kādas pāris copītes uz žani vajadzētu uztaisīt. Pagaidām gan nekas ar komandas biedru nav saskaņots, bet domāju ka jāliek uzsvars uz vakara un nakts copi.