Aigar, ja Tu visu šito taisies rīt apraut, pa kuru laiku copēsi?
Cerams, ka nē. Tad būtu jābūt īpaši neveiksmīgai dienai
Quotemartins_ ()
Kaut kā jau tagad ir nojauta, ka plančiks rītdienai atkal ir sastādīts nepareizs...
Man plančiks rīt izbaudīt copi, atpūsties un lieki neiespringt Šodien jau biju aizbraucis visu saliku copes gatavībā, plānoju rīt noķert pozitīvas emocijas no copes un gan jau arī kādu zivi!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ja kas, es jums varēšu parādīt, kur vimba ņem asari drusku atradu. nav liels, bet nav arī smalkais. bet skaita ziņā maz visiem nepietiks toties zandartu šodien tā arī nenoķēru. bija kādas stabilas 3 copītes. nesēdās virsū cerams, ka rīt sēdīsies.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
PIEKTDIENAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEEESSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!
Šovakar ciemos aizlaidīšu uz Lejasciemu, ies pirtī, ceps gaļu un dzers alu Rītā turpat medībās, tad uz māju un 7dien uz citu vietu medībās Un ja vēl būs iekšā, tad varbūt 7dien paprovēs vakarā kādam žanim šmaulī iedot.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Es rīt uz copīti taisos, ja nebūs baisais besis pēc šodienas virsnieku balles biedrības namā
Kamēr mans komandas biedrs sauļojās siltajās zemēs, es šovakar ielaidīšu pārbaudīt ierastās vietas un moš kādam zandartam iedot pa tesi. Tad jau vēlu vakarā vai rīt no rīta atskaite.
Vakar vakarā dabūju normālu aizvaidzīti. Bilde vairākās vietās bija normāla un pat ļoti laba bet vairāk par vienu tičoku nesajutu. Pacietīgi nostrādāju līdz 0:30 tad jau vējš kļuva neizturams un metu mieru. Pat Arvja slavenā rozā gumija netdevās. Ja laika apstākļi ļaus vēl rīt jāiebrauc.