Šonedēļ atkal kādas pāris copītes uz žani vajadzētu uztaisīt.
Jānoņem tak tā porča, 100%!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Bļin, rodas iespaids, ka visās ceļu remontdarbu firmelēs sākusies inventarizācija un džeki tagad cītīgi rok vaļā vietas, kur vasarā strādāja un meklē pazudošo atslēgu. ZB jau..
Ja veiksme pagriež tev mugurpusi - izmanto situāciju, noliec to!
Bļin, rodas iespaids, ka visās ceļu remontdarbu firmelēs sākusies inventarizācija un džeki tagad cītīgi rok vaļā vietas, kur vasarā strādāja un meklē pazudošo atslēgu. ZB jau..
Nu Rīgā sēdi uz velo, bēdu nav. Ir, protams, iespēja, ka tevi nobrauks kāda (kāds) braucēja ar trubu pie auss, vai spaidot pogas, bet tā pārsvarā tā neko, var braukt. Vēlama laba atstarojošā veste papildus priekšas un pakaļas gaismām. Ir doma tumšajiem velo un līdzīgu braucamrīku izmantotātājiem, ja nav gaismas - negriezt ceļu. Ja avārija, tad mentus saucu. Doma ir, kā būs, tā būs.
Nepabeigtie remonti + lietus=apgrūtināta satiksme. A īstie ziediņi būs, kad uzsnigs
PIEKTDIENAAAAAAAA DZERT UN PI*TIEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!
Šodien gan prātīgi Pēc darba vēl uuuuuuiiiiiii cik daudz priekš rītdienas jāizdara. Jāsapērk zupas sastāvdaļas lai pabarotu 26 cilvēkus, jāizņem medaļas un kauss, jāsapērk balvas, jāsacep ļooooti daudz sīpoli ar visu ko garšīgu kopā kas rīt dosies lielā katlā un tad jau rītdiena ar Sarkandaugavas kausu 2018 ir klāt.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Būtu man kolēģe darbā, tad tā arī būtu izdarījis. Sataisīju sarakstu...kādu brīdi tirgū laikam pavadīšu 6 cūkas nieres 1 kg liellopu gaļas 1 kg kakla karbonāde puskilo ribas kauli 600grami žāvētas krūtiņas 800 grami sālītu gurķu garšvielas
1kg sīpolu cīsiņi Lielā Tomātu pasta 15 lieli tupeņi Adžika Trauki+karotes+glāzes Kausiņš
+ piedevām melnās olīvas, citrons, pipariņš, zaļumiņi, krējumiņš
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Un vispār es tikko sapratu, ka esmu parcopi.lv Valdes loceklis
Quotemartins_ ()
Jeb vienkārši loceklis?
Quotemartins_ ()
Saparkoties kanālā varēsim?
Ja kājās zā'biši, tad droši var parkoties pie manis. Bez zābīšiem gan nesanāks, jo nekādas laipas man nav
Quotemartins_ ()
Bļeģ (piedodiet par izcilo franču valodu) un kā kuņģi ārstējošajiem cilvēkiem uz to visu skatīties siekalas rijot?