Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šodien jāielaižās, tikai nevaru saprast cikos un, vai doties uz ezeru, vai tuvāk
Šodien dzimšanas dienas svinības divām meitenēm....man pirmoreiz tā...patiltē (tobiš zem tilta)...no kakliņa...īru visīti... es vienīgais puika. :))))))) Jauki bija, iesaku visiem. :))))))
ūdensizturīgajai tāfelei (sony telefons) ir viena nelaime, ūdeni ta tur, bet kad lietus lāses bungā ekrānu notiek dīvainas darbības, kurām es nespēju izsekot...ceru, ka netika aizsūtītas 100 sms uz visu pasauli...vienīgā iespēja bija izrubīt to ūdensizturīgo.. Nupat mājā apskatīju - sms nav sutītas. Fū labi, ka tā. Skārienjūtīgais ekrāns reaģē uz lietu. Vot tā ir problēma - kādam piezvanīt stipra lietus laikā praktiski nav iespējams.
Šodien dzimšanas dienas svinības divām meitenēm....man pirmoreiz tā...patiltē (tobiš zem tilta)...no kakliņa...īru visīti... es vienīgais puika. :))))))) Jauki bija, iesaku visiem. :))))))
Nu gan tev pazīstamas froilenes-patiltē ar visīti cienā!
Nu gan tev pazīstamas froilenes-patiltē ar visīti cienā!
A man šodien nācās copi ātrāk beigt, kā plānots. Kā vienreiz nepaņem vesti līdz, tā protams, pašvaldības policija klāt(Mīlgrāvja kanālā). Par aptieciņu ar prasīja un nobrīnījās, ka man tik maza laiviņa. Sodu gan neuzlika, bet noņēma no distances. Biju paspējis tikai divus asarus noķert. Ar vesti laikam ir tieši tāpat kā ar lietussargu