Zivnieks. Mums zutis izsniedza paciņu ar gumijas izstrādājumiem un neatrādijās. Lunkanā vietā bij normāla izmēra gustjorkas. Nakts bij vienkāši exelenta-mierīga un bez vēja. Ap 5:00 mūs apciemoja "pelēkais ribs". Pārbaudija doķus un aizlaidās.
Jā. Ir jāizdara šis - vietnes failu glabātuves palielināšana un reklāmas noņemšana uz vienu mēnesi . 7.99$ Tuvākajās dienās ceru to izdarīt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Šī gada Pasaules čempionātam spiningošanā no laivām Latvijas izlases sastāvs ir sekojošs:
Amunds Liepins- Gatis Zarins Harijs Raciborskis - Raivis Bergs Konstantin Kravchenko - Aleksandrs Goļicins Treneris: Igor Filippov Komandas vadītājs: Gints Zeila
Par treneri izvēlēts Igors Filipovs, jo viņa kontakti Krievijā, kā arī liela pieredze starptautiskās spiningošanas sacensībās, varētu nest labu pienesumu izlasei.
Gints šogad ir labi parādījis savas komandas vadīšanas un saliedēšanas spējas, pateicoties kurām aizveda savu komandu līdz LV čempionu titulam.
Vēlēsim veiksmi un turēsim īkšķus!
Šogad PČ spiningošanā no laivām norisināsies Krievijā no 30.08-04.09.17
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Armandam ģimenes pieaugums plānojās, tāpēc Armanda/Kaspara ekipāža uzreiz atteica šogad.
Man ļoti garšo dabīgās tējas, piparmētru, kumelīšu, liepziedu. Tā kā dzīvoju pilsētas gandrīz centrā, tad tādus labumus nedabūt. Nelasīšu tak liepziedus Lielo kapu teritorijā. Ja nu kādam ir kādi lieki krājumi (padumjajos laikos tādi bij arī man), tad esmu gatavs par ļooooti saprātīgu cenu iegādāties kādu daudzumu. Da man vienam jau maz vajag. Nu tā kaut kā. Nu kas var būt labāks par šo!
Bebrs savu dambju būvniecībā izmanto akmeņus? Agrāk nebiju redzējis....