Bet parasti jau tāpat nav naudas, jo viss uz copi aiziet
tā tas ir, man uz velo aiziet lielākā daļa, vakar beidzot bikses jaunas nopirku un tgd nauda tiek krāta braucienam uz Norway no 23.10 līdz 06.11 ar čomu divatā pie radiem uz copi jēēēē
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
āā un variants ir ka ieraksti sadaļā ''meklē'', ka tu esi gatavs pirkt šosejnieku lietotu un pieraksti klāt savu garumu, svaru un uzraksti cik esi gatavs tērēt(tik maksimālo neraksti) un gan jau kāds uz meilku vai zvanīs kko piedāvās reizēm ik palaikam tiešām izlec labi piedāvājumi! nav super karbons ar dura ace , bet Aigar, Tev uz darbu sportiņam utt būs kā reiz
Galdnieks/ antīko mēbeļu restaurators Pirms metat ārā kādu antīku mēbeli paziņojat par to man! :) Varu arī restaurēt kādu mēbeli! :)
Nu lai viņš ir kāds, kāds ir tas vidējais Uz rekordu neeju Šogad vispār kādas četras reizes nominos +/- 40km Jo pavasarī bija vēdera operācija, pēc tam vnk slinkums, tad sāku it kā gatavoties Jūrnalai un Siguldai, bet tad kājas trauma un Jūrmalu nācās vispār izlaist, bet Siguldā startēt bez sagatavošanās(gandrīz divas nedēļas nebiju uz riteņa kāpis) un klibam Bet vispār ir tā, ka divus hobijus pavilkt grūti. Tāpēc man pirmajā vietā cope, bet ritenis ir kā ikdienas pārvietošanās līdzeklis + dažas sacensības gadā Pārējie brīvie līdzekļi tiek copei Bet nu šosejnieku gribētos. Tad varētu nobraukt ne tikai Siguldu, bet vēl kādu šosejas sacīksti. Jāizdomā kaut kas līdz nākamajai sezonai
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ziemā var pa garajiem tumšājiem vakariem netā pameklēt vajg vajg izkustēties šad tad nav obligāti katrā gonkā bet 2-3 gadā ir pat ok, ja citas lietas pirmajā vietā
Nu redzēs kā būs ar darbiem un naudām, pagaidām varu vien noskatīties uz šosejnieku un laivas benzīna dzinēju
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Un vispār. Izskatīju veselu kaudzi ar fočenēm no brauciena un sevi nekur neatradu Nākamreiz jāņem personīgais fotogrāfs līdz
un ņem velo, pārveido nedaudz laivu, ka uzstādot velo laivā var mīties un kurbulēt laivas dzenskrūvi
Laba ideja Tik sēžos uz velo, neērti copēt, sevišķ iar pludu