Rīga pārvērtusies par Sūnu ciemu. Jāsauc laimes lācis :D
Pilnīgi piekrītu. Man gan uz ielas sētnieki pēc 8.00 sāka parādīties, bet rimčika stāvvietā....bez labām ziemenēm gaži netika galā. :)) Nekas, gan drīz viss nokusīs. zibens un pērkons bija labais.
jū, zibens mani ar pārsteidza! tieši paskatījos pa logu un ČIKS! gandrīz pietupos bet nu nav jau pirmā reize. liepājas pusē ziemā esot samērā bieži. vakar, braucot no centra uz jaunciemu, gandrīz katrā otrā krustā bija apdrošinātājiem darbs man gan šis laiks dikti patīk.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
rīt jau sola mīnusā. un ja šodien to balto mēslu nenometīs, tad būs jautri :)
Mīnusus jau vajadzētu dažas dienas, lai es savu es varētu pierunāt kāpt uz ļedu. Tas ka sniegs pirms sala, nava labi. Ledus varbūt ir bīstams... Ja nav apakšā 10cm drošais, es virsū nelienu.
jaunciema gatvē paveroties uz meža pusi paverās šausmu aina. pilns ar lūzušiem priežu zariem. dažas jaunkundzes pat līdz zemei noliekušās. elektrība man pazūd šodien regulāri, taču diezgan fiksi tiek atjaunota.
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Bebr, foršas bilžas. Pačekoju visādus laika ziņu portālus. Vienā dienā mīnuss, otrā pluss, un tā vislaik.... tātad Rīgā drošais ledus nebūs ilgi... mošk jātaisās uz fīdercopi.
Atkal pačekoju ko nu mums sola. Ātrāk par 1. janvāri mīnusi Rīgā nespīd, pēc tam drusku pamīnusos un atkal plusi. Labi vai slikti? Fīderis vai ziemas kaste?
Kādreiz mēdzu skatīties ko sola Moscov. Pēc 3-4 dienām tas pats bij ari pie mums. Spiningus vēl neziemošu. Ziemas kasti vēl pat neesmu vēris vaļā. Vai vajadzēs, nezinu.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)