biju nedaudz bērnu brīvlaikā pabraucis pretī vasarai un paspēju jau gan olas izmērcēt sālsūdenī, gan degunam ādu nomainīt. bija iespēja tur grillētas sardīnes noēsties un baigi uzsita asini uz reņģi. vimba arī būtu forši. so - fuck the ice!
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
ledusmīļi piedodiet, bet es vēl nepaspēju laivu ieziemot man vajag vēl kādu nedēļu atklātus ūdeņus un neslidenus slipus. es vēl ceru ar laivu ielaisties un pa ceļam uz laivas izcelšanu uz piekabes - kādu žani maizītēs aizlaist...
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!
Es arī gribu vēl laivu noteikti ielaist. Galvenais vajag ledlaužus, kas kanālu izlauzīs, Marti, esi labs kandidāts Vakar biju līdz garāžai aizgājis, pēc ledus paskata kāds ūdenī bija bijis, bet svaigais ledus uzsalis gana indīgs.
Ritens gar zem', pats gar zem', pill mut a zem' - viss zob a pa zem'..!!!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)