Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Man bij tikai doma-ja nedzīvos platspīļnieki, laidīšu signālniekus jo tie mazāk kaprīzi attiecībā pret vidi kurā dzīvo un pēc izskata vistuvāk platspīļniekam.Šaurspīļu mazas spīles un ar pārējiem kkas līdzīgs
Esmu ēdis tikai importniekus - dzeloņvaigu un signālvēžus. Starpību nejutu Garšo abi Signālniekam spīles labas, vismaz kārtīgs kumoss uzreiz!
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eduk , no kurienes tāda info? Pats gan visbiežāk lietoju uzturā dzeloņvaigu vēžus, bet esmu ēdis arī pārējos. Man signālnieks nešķiet daudz negaršīgāks par pārējiem. Patiesībā viņi visi tik līdzīgi, ka lai atšķirtu garšas nianses ir jābūt gandrīz spečukam Manuprāt atšķiras tikai platspīļņieks, i ta varbūt tās ir tikai iedomas, jo skaitās visaugstvērtīgākais
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...