no foruma dalībniekiem vēžo tikai- es, Eduks ( tagad jau pa retam), Alberts, Zivinens (kas jau labu laiku netiek pie neta), actuel( sper pirmos soļus vēžošanā) un laikam tas arī viss......kaut arī sadaļu ir skatījušies pulka cilvju-laikam jau interese ir, bet uzspiest kādu rindu atskaitēm- to gan nevar....:( ak, jā-foruma BOSS vēl liek atskaites par saviem dižlomiem:))))
Es kādreiz Zvirgzdu ezerā lasīju ar rokām, i murdiņos gāja.... bet tagad esmu tāds klusāks palicis.... nu nav sveša tā vēžošana, bet .... vecums, vecums....
ak, jā-foruma BOSS vēl liek atskaites par saviem dižlomiem
Ceru drīz rekordu gāzt
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Nu actuels pāris nedēļas atpakaļ iekrita bebru alā ar vienu kāju,otru saprotams ,samērā stipri izmežģīja. toreiz pēc trim dienām tik tiku pēc murdiem ,krītiem,jo viss palika iekšā.Loms bija samērā dīvains.Vienā murdā vēdzele,otrā asaris un atlikušos divos divi smuki platspīļu,divi signāl un vienam bij daži dzeloņi uz vaigiem. Laikam jau tur tie vēži ir pamaz ja tik vien.Jāmeklē vietas,bet tas jau nākamgad,jo 2ned.vēl lapa. Nekas ,dzīvos,dzīvos un vēžus arī ķers.
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
actuel, liec tik telefona bildes! citreiz jau sanāk tīri feinas. te jau nav mākslas foto portāls, bet cilvjiem krietni interesantāk, ja vizualizē notikumus. man kā telefons dabūja slapjumu, foto tādi pašvaki sanāk, bet tāpat ielieku pa bilžai pie atskaitēm! ja kādam ir par to pretenzijas, tad tā ir viņu problēma.