Tā jau ir, kā Aigars saka, par vēžošanas vietām runājam pārsvarā caur privāto pastu , jau vairākiem vēžotājiem esmu ieteicis vietas un ir bijuši, vēžojuši, noķēruši,kā nu kuram gājis - dažam labāk, dažam šķidrāk ... Ar vēžiem tāpat kā ar zivīm, gadās žora dienas un gadās dienas, kad šie nemaz kustēt negrib... Ja es redzu, ka normāls cilvēks, tad jau padoma nav žēl, t.i. tas nav mans pienākums stāstīt vietas, kur ir vēži, jebkuram, jo cilvēki ir dažādi...
Studentc - Vecdaugavā 100% ir vēži. Konkrētas vietas gan nerādīšu, bet tie tur ir un ne maz. Vienīgi jārēķinās, ka pabaudīt dabu tur var arī nesanākt. Tas gan kurā vietā piebrauksi pie upes/ezera(nezinu kā klasificējās Vecdaugava). Domāju, ka Lilastes puses ezeros arī ir vēži. Ir arī M.Juglā un L.Juglā. Agrāk bija arī Ķīšezerā un Baltezerā, bet tagad neesmu pārliecināts
Studentc - Vecdaugavā 100% ir vēži. Konkrētas vietas gan nerādīšu, bet tie tur ir un ne maz. Vienīgi jārēķinās, ka pabaudīt dabu tur var arī nesanākt. Tas gan kurā vietā piebrauksi pie upes/ezera(nezinu kā klasificējās Vecdaugava). Domāju, ka Lilastes puses ezeros arī ir vēži. Ir arī M.Juglā un L.Juglā. Agrāk bija arī Ķīšezerā un Baltezerā, bet tagad neesmu pārliecināts
Liels paldies Briedis! cerams ka veel paspeeshu sakjert kaadu peedeejas dienaas
Tiko uzgāju netā vēl vienu informatīvo rakstu par licencētajām vēžošanas vietām 2010. gadā Latvijā, nepiefiksēju, vai kautkas jauns parādījies ar iepriekš publicētajām saitēm: http://www2.la.lv/lat....c=85067
Sveiki , visu pagājušo vasaru pavadīju signālvēžu meklējumos, un viss beidzās neveiksmīgi , protams pagadījās arī labas vietas ar Platspīļniekiem , bet nu gribās arī šos kukaiņus pie kāda užavnieka iekost , bet nu jau sāk rasties aizdoma , ka signāli Latvijā ir mīts vai ir kādas vietas kur tiešām kautkas manīts/noķerts?