nu tas jau ir tas ko es ar sacīju man liekas, ka šamam pārāk ilgs un stāvs kāpiens pakaļ ēsmai, bet nu tas mans, ne vēžotāja viedoklis vismaz es tur nerāptos
Nu ūdenī vēži ir daudz daudz veiklāki kāpelētāji kā var šķist uz sauszemes ...
simpātisks krīts sanācis marti! bet citiem censoņiem, kas sadomās ko būvēt, lai nevajadzētu atklāt Ameriku un varētu pa vienkāršo būvēt, iesaku vēžotāju forumu un rakstus palasīties, kur Eduks visu ar karotīti mutē ieliek. tad nebūs jautieni par stīpu diametru attiecībām uc. ''izdevās uzlauzt linuma kodu ''- labi teikts:)) man arī to nācās lauzt:)
Ir jau smuki. Bet es vēžošanā esmu par vienkāršību. Pietam tas viss nesamais tad arī ir vieglāks un mazāk vietas aizņem. Viena stīpa ar linumu, kas nostiepjas slīpi uz leju un krītiņš labu labais Bet nu cepuri nost Marti par centību tādus krītus taisot!
Nav neatrisināmu problēmu, ir nepatīkami risinājumi ...
marti, Nu tev rokas aug no pareizās vietas. Malacis. Bet kāpēc murdiņi nav likumā ietverti, kā invazīvo (pareizi uzrakstīju? t.b. slikto) vēžu ieguvei, to nesaprotu. Konstrukcija dikti līdzīga, tikai caurumi abos galos.
esmu sprukās dodiet padomu. gribu uztaisīt klasisko kritiņu. apaļu uz stīpas ar iekarenu ķeseli. kā izgriezt linumu? cik saprotu, lai smuki būtu - vajag lielāku apli nekā esošā stīpa. kā izgriezt apli, ja linums saraujas garenā virzienā vienā striķī? kaut kur uzstiept?
Pavadiņa ir kā prezervatīvs. Bez - riskanti, bet baigais kaifs!