Es ar šodien pabiju signālvēžus pagūstīt,caurmērā tādi pasīki bija,kāds zin kad šie maina kažoku jo daļa no šiem izskatijās nemaukušies un daļa mīksti.Visādus citus biju kēris bet šitos pirmoreiz.
Es ar šodien pabiju signālvēžus pagūstīt,caurmērā tādi pasīki bija,kāds zin kad šie maina kažoku jo daļa no šiem izskatijās nemaukušies un daļa mīksti.Visādus citus biju kēris bet šitos pirmoreiz.
Skatos un priecājos, ka parādās jauni lapas lietotāji (vai labi piemirsti vecie), kas izliek apskatei foršas vēžošanas lomu bildes. Tas tiešām priecē! Tad man kā vienam no šīs sadaļas "Patroniem" rodas loģisks un neuzspiests jautājums, vai kāds no augstāk minētajiem autoriem negribētu arī sarakstīt kādu, kaut nelielu, rakstiņu par un ap vēžošanu!? Pēc maniem novērojumiem savu mūža pirmo vēžošanas sezonu pagājušo vasar aizvadīja vairāki lapas lietotāji un foruma biedri, bet rakstiņu (man ļoti patika) sarakstīja tikai viens :D... Nebaidieties kautko rakstīt, ja Jums, piemēram, ir visai neliela pieredze vēžošanā, jo ticiet man, lasīt par kāda vēžošanas gaitu uzsākšanu, vēžošanas rīku pagatavošanu, pirmajām emocijām un sportisko azartu, ļoti bieži ir daudz interesantāk kā kādu ļoti profesionālu un priekš daudziem sarežģītu rakstu!... Ja kāds vēlas kautko uzrakstīt, bet nav drošs, tad sākumā var uzrakstīt man uz e-pastu vezuklubs@parcopi.lv vai privāto pastu šeit pat forumā un kopā varēsim vērtēt, pielabot rakstu utt... Pašam man pagaidām lielā mērā jau izsmēlies materiāls rakstiem, bet vēžu tēmas niša vēl ir ļoti plaša. Mums, piemēram lapā vēl ir maz info par signālvēžiem un to ķeršanu, nedaudz arī par šaurspīļu vēžiem, tāpat par vēžošanu āprus Latvijas būtu ļoti aizraujoši palasīt. Protams, der arī jebkuras citas tēmas rakstiem, ka tik būtu vēlme rakstīt! Cerībā uz atsaucību, eduks!