Tātad bija tā. Vakar bija man sarunāts ar pieredzējušākiem vēžotājiem Zivinenu un Kapraci doties vēžot. Piecēlos agri no rīta un pēc laiciņa devos uz Kaprača pusi, tālāk kopīgi devāmies uz satikt punktā "A" Zivinenu Iepirkām vēžiem ēsmu un devāmies uz vēžošanas vietu. Sākuma vieta nebija izvēlēta gluži pareizā, tāpēc pēc laiciņa pārvācāmies un pirmie lomi nelika par sevi ilgi gaidīt. Bija reizes, kad vienā krītiņā cēlās augšā pa 10gb Visus savus personiskos rekordus laboju nepārtraukti Pirmais
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Vēžošana ir aizrautīgs process, ja vien tie ķeras Kompānija bija super un paldies Zivinenam un Kapracim pr to Kas attiecas uz vēžu ēšanu, tad Edukam labāk to neredzēt, kā es to darīju Bet garša man patīk, sevišķi tas, kas ir lielajās spīlēs
Lielākais pārbaudījums makšķerniekam ir nevis tas, cik daudz zivju viņš noķer, pat ne tas, kā viņš tās ķer, bet gan tas, ko viņš iegūst, nenoķerot nevienu zivi.(Džons H. Bredlijs)
Eh, sadomājām ar Zivinenu šodien sarīkot sezonas noslēgšanu vēžošanai. ar domu nomedīt kādu signālnieku. pirms tam bijām aerofoto kartē izstudējuši vietu, kur varētu pamēģināt, jo gribējās pavēžot vietā, kur vēl nav mēģināts. karte izrādījās samērā veca, jo ceļs bij aizaudzis, vietām jau pārpurvojies, nebraucams. vilkām ar visām parpalām pa baigiem brikšņiem labu gabaliņu, līdz atradām cerīgu vietu. lietus brīžiem tīri sirsnīgi uzlija. salikām krītus, bet pēc 3 apgaitām nebij neviens vēžuks, bet vietas izskatījās ļoti piemērotas vēžiem! nolēmām pamainīt vietu un atkal vilkām caur džungļiem uz auto. pateicoties Zivinena šofera meistarībai, samērā veiksmīgi tikām cauri sarežģītam ceļa posmam. aizbraucot uz citu vietu, tai pašā ūdenskrātuvē, likām jau mazāk krītus, lai pārbaudītu vai šeit ir spīļaiņi. bet nekā-piga....nekādi nevarējām tikt pie skaidrības-kas par vainu??? apspriedām visādas versijas. pat to, ka no pagājušās reizes te ir palikusi Aigara sliktā karma, kas viņam iepriekš neļāva noķert vairāk par vienu vēzi:))) tā ka sezonu noslēdzām cerīgi, ka uz nākamo gadu paliks vairāk ko ķert, jo šodienas nenoķertie savairosies:) neskatoties uz vēžu lomu neesamību, lietus šaltīm, diena pagāja forši. ar salasītiem riekstiem, kas gulēja upes gultnē, maisiņu ar gailenēm un cerību uz nākošo gadu.
Nobridāmies ne pa jokam,uz pārpurvojušā ceļa vietām ūdens bija virs ceļiem.Satikām arī trīs onkas vēžotājus kad mēs no kongo džungļiem braucām ārā šie mērkaķa ātrumā visas paunas sameta mašīnā no sērijas vecai dir*ai jaunas kājas,bet ieraugot ka mēs tādi paši vēžotāji atplauka smaidā Onkas nebija riskējuši dzīties iekšā pa ceļu kur pirms mums jau bija grimuši un tā jau švako ceļu izmuļļājuši,mums gan izdevās veiksmīgi pat bez džipa cauri tikt.Lai ar neko nenoķērām ir izpētītas jaunas cerīgas vietas,lielais lietus uz vēžu apetīti bija atstājis lielu iespaidu,ja nebūtu tur iepriekš vēžots domātu ka vēžu tur nemaz nav Tagad varēšu pamieloties ar Kaprača salasītajām gailenēm,kuras bija manā auto palikušas. Ne spīles tiem kas vēl nav noslēguši sezonu
Mana karma tā nevar būt, jo man viens vēzis lomā tiek